Afla cum poti descarca aplicatii si jocuri din App Store – Optiuni dedicate utilizatorilor de iPhone

Pentru a profita din plin de posibilitatile oferite de generatia de telefoane inteligente iPhone, intotdeauna merita sa instalezi anumite aplicatii. Din fericire, procesul de descarcare si instalare a aplicatiilor pentru iPhone este usor de realizat. Pentru o intelegere mai buna a acestui proces, iti prezentam o serie de instructiuni, pas cu pas.

Orice lucru bun online incepe cu crearea unui cont – Cont Apple ID

1. Afla cum poti descarca aplicatii si jocuri din App Store – Optiuni dedicate utilizatorilor de iPhone

Pentru a avea acces in magazinul App Store ai nevoie de un ID Apple. Daca iPhone-ul tau este deja operational si ii poti utiliza fara probleme functiile de baza (apeluri telefonice, mesaje text, creare continut foto, video), inseamna ca ai deja un cont. ID-ul Apple este necesar pentru a putea accesa iPhone-ul.

Cum descarc un program sau joc pentru a fi instalat pe iPhone?

2. Afla cum poti descarca aplicatii si jocuri din App Store – Optiuni dedicate utilizatorilor de iPhone

Pentru a descarca un program sau joc pe iPhone, deschide aplicatia App Store. Aplicatiile individuale pot fi selectate dintre cele propuse sau le poti cauta chiar singur/a. Odata ce accesezi aplicatia dorita sau jocul preferat, iti va aparea optiunea de Descarcare, in cazul in care aplicatia sau jocul sunt gratuite. In caz contrar, pretul programului sau jocului va fi afisat. O simpla atingere a ecranului va afisa optiunile: Instalare sau Cumparare. In aceasta etapa, trebuie sa introduci parola, iar daca telefonul are optiunea de Touch ID, poti folosi metoda de conectare prin intermediul amprentei digitale. Odata ce descarcarea este finalizata, da clic pe butonul Acasa si vei putea remarca pe ecranul de deschidere ca pictograma aplicatiei este prezenta. Acest lucru inseamna ca aceasta a fost instalata.

Gasirea oricarei comori implica un proces de cautare

Exista mai multe moduri pentru a gasi programe si jocuri in App Store:

• Prin introducerea denumirii aplicatiei sau jocului in motorul de cautare al aplicatiei (in ambele variante, titlul dorit va aparea in lista insotit de alte sugestii similare);

• Prin selectarea sectiunii „Cele mai bune” / „Cele mai cautate”. Aceasta optiune listeaza cele mai bune jocuri si aplicatii, fiind impartite in programe cu plata sau gratuite;

• Prin accesarea sectiunii „Categorii” si selectarea categoriei de interes pentru tine.

Descarcarea simultana de aplicatii pe mai multe dispozitive Apple este posibila?

3. Afla cum poti descarca aplicatii si jocuri din App Store – Optiuni dedicate utilizatorilor de iPhone

Raspunsul simplu este: da. Apple iti permite sa descarci si sa instalezi diferite tipuri de software-uri, aplicatii si jocuri pe mai multe dispozitive, in acelasi timp. Aceasta optiune este utila mai ales atunci cand cumperi aplicatii, deoarece nu trebuie sa le descarci pe fiecare dispozitiv in parte. Dupa ce dai clic pe Cumpara, programul va aparea pe toate dispozitivele asociate cu ID-ul Apple. Pentru ca aceasta functie sa fie activata si sa ruleze, acceseaza meniul Setari -> iTunes si App Store. In sectiunea Descarcare automata vei vedea sectiunea Programe. Activeaza functia folosind glisorul.

Huse telefoane Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.