Afla cum poti dezactiva in Huawei corectarea automata a textului

Autocorectarea textului este un instrument care corecteaza automat greselile de ortografie pe masura ce tastezi. Uneori se intampla ca acest instrument sa induca in eroare intentiile utilizatorului si sa schimbe cuvintele in functie de forma predefinita de cuvinte si sintagme. Deseori, aceasta facilitate devine deranjanta, prin urmare vrei sa o dezactivezi. Iata cum poti dezactiva la telefoanele Huawei instrumentul de autocorectare a textului.

Instructiuni pentru dezactivarea corectarii automate la telefoanele Huawei

Pentru a dezactiva corectarea automata a textului la smartphone-urile Huawei, urmeaza urmatorii pasi:

1. Deschide ecranul “Setari”;

2. Selecteaza “Sistem”;

3. Selecteaza “Limba si tastura”;

4. Selecteaza “Swiftkey”;

5. Selecteaza “Tastare”;

6. Selecteaza “Tastare si Autocorectare”

7. Alege optiunile preferate in functie de preferintele tale.

Dupa ce ai parcurs acesti pasi, poti inchide ecranul cu setari si poti deschide, de exemplu, aplicatia pentru scriere si trimitere sms text. Pe masura ce vei scrie un mesaj, cuvintele tastate nu vor mai fi modificate.

Accesorii utile pentru telefoanele Huawei

Huse telefonae

In magazinul etuo descoperi numeroase accesorii de protectie pentru gama de smartphone-uri Huawei. Huse elegante si rezistente sunt disponibile intr-o varietate de forme si modele, precum. In oferta noastra speciala pentru utilizatorii de smartphone-uri Huawei am inclus si o selectie impresionanta de sticla temperata si folii de protectie, precum si accesorii GSM – produse originale practice si necesare pentru buna utilizare a smartphone-urilor Huawei.

Huse telefoane Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.