Afla cum sa personalizezi husa pentru smartphone sau tableta in doar cateva minute

Carcasele si husele de protectie disponibile in magazinul nostru etuo.ro prezinta cel mai inalt grad de rezistenta. Odata cu personalizarea husei, acest lucru ramane in continuare valabil. Astfel, atat smartphone-ul cat si tableta ta beneficiaza, pe langa protectie, si de un aspect unic. Acest aspect este pe deplin apreciat de utilizatorii de toate varstele, mai ales ca orice client proiecta carcasa preferata pe baza unei multitudini de posibilitati. In sectiunea magazinului nostru Huse personalizate - Personalizeaza-ti carcasa telefonului cu un design ales de tine, gasesti o sumedenie de variante de huse si carcase. Fiecare in parte poate fi adaptata preferintelor si cerintelor tale individuale. Pentru a intelege acest lucru, verifica deosebirile dintre o husa din silicon, o husa eleganta flip carte si o carcasa blindata.

Proiecteaza elementele grafice preferate direct pe husa smartphone-ului tau

1. Afla cum sa personalizezi husa pentru smartphone sau tableta in doar cateva minute

Odata devenit clientul magazinului nostru vei putea sa descoperi o multitudine de posibilitati. Acum ai oricand o alternativa la husele pentru telefon sau tableta, varianta standard. Ai posibilitatea sa folosesti aplicatia din site-ul nostru pentru a crea o husa de protectie folosind elemente grafice, fotografii, mesaje motivationale si alte tipuri de continut vizual. Astfel poti proiecta si personaliza o husa care poate fi un cadou deosebit pentru persoanele dragi din viata ta si chiar si pentru tine. Optiunile de design cuprind mai multe variante, precum: imagini custom, fotografii personale si inscriptii cu mesaje personalizate. Aplicatia de proiectare iti permite sa editezi in timp real fiecare detaliu al elementelor grafice. De exemplu, poti modifica chiar tu culoarea, numarul de imagini si dispunerea acestora pe suprafata carcasei.

Care sunt avantajele utilizarii aplicatiei online de personalizare a husei pentru smartphone?

Cel mai important lucru de retinut este: imprimarea unei carcase sau huse pentru telefon este o optiune care poate fi aplicata indiferent de modelul carcasei si, implic, al smartphone-ului. Datorita acestui fapt, nu doar aspectul, ci si proprietatile de protectie si cele functionale ale carcasei sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecarui utilizator in parte. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi marca si modelul smartphone-ului sau tabletei tale, apoi selecteaza tipul de husa pe care doresti sa o personalizezi.

Alegerile tale pot parea limitate doar in functie de categorii. Dar ne-am asigurat ca acestea corespund ultimelor generatii de carcase de protectie. Astfel, poti alege intre carcasa blindata, din silicon / cauciuc si carcasa flip carte. Este important sa retii ca accesul la anumite tipuri de huse variaza in functie de marca si modelul smartphone-ului sau tabletei. De exemplu, pentru tablete, sunt disponibile doar huse tip flip carte. Cu toate acestea, indiferent de alegerea carcasei pentru imprimare, toate accesoriile noastre se disting prin:

• Dimensiuni specifice – Carcasa tine cont de dimensiunile unui anumit model de telefon sau tableta, datorita careia protejeaza bine dispozitivul si nu aluneca niciodata in timpul utilizarii acestuia;

• Decupajele pentru componente si conectori – Fiecare model de carcasa sau husa are decupajele necesare atat pentru alimentare, butoane de oprire, volum, microfon, difuzor. De asemenea, acestea sunt prevazute cu decupaje pentru conectori mufa de incarcare, mufa pentru casti, camera din spate sau cititor de amprente. Ca urmare, nu este niciodata sa scoti carcasa de pe telefon, decat in momentele in care doresti sa o cureti;

• Curatare usoara – Suprafata huselor pentru telefon si tableta nu se murdareste foarte usor. Dar daca vei curata carcasa in mod regulat, folosind un servetel umed sau cu un gel dezinfectant si un servetel, foarte rapid va ajunge sa arate la fel de bine ca in ziua cumpararii acesteia;

• Materiale care permit o mai buna prindere a smartphone-ului – Ne asiguram constant ca produsele noastre se potrivesc bine cand sunt tinute in mana si nu aluneca. Folosirea unui smartphone sau tablete este zilnica. Prin urmare vrem sa stim ca produsele noastre sporesc gradul de prindere a dispozitivului, mai ales ca acesta poate fi utilizat in timpul calatoriilor, in transport in comun, etc. De aceea, este important sa nu iti scape dispozitivul din mana, indiferent de condiile in care alegi sa il folosesti;

• Durabilitatea imprimarii – Te rugam sa nu iti faci griji cu privire la abraziunea sau decolorarea imprimarii pe caracasa. Acestea prezinta aceleasi proprietati ca si husele sau carcaselor cu modele standard;

Tu ce alegi? Imprimare pe husa din silicon sau cauciuc?

2. Afla cum sa personalizezi husa pentru smartphone sau tableta in doar cateva minute

Unul dintre cele mai populare modele de huse pentru smartphone este cea clasica, din silicon sau cauciuc. Husa acopera partea din spate si laturile telefonului, protejandu-le impotriva diferitelor tipuri de daune mecanice. Imprimarea se aplica doar pe spatele carcasei, prin urmare marginile acesteia raman transparente sau in culoarea originala comandata. Oferta magazinului etuo.ro include doua variante ale unei astfel de carcase:

• Soft Flex – Este o husa flexibila pentru smartphone realizata din silicon. Este durabil si adera bine pe carcasa telefonului. Materialul sau flexibil manifesta o rezistenta ridicata la diferite tipuri de daune mecanice. Husa din silicon Soft Flex este disponibila in mai multe culori de baza. Acestea sunt: negru, verde, rosu, bleumarin si roz. Acestea sunt vizibile in partile laterale ale carcasei, nefiind acoperite de imprimare;

• FLEXmat – Materialul de baza pentru acest tip de husa este TPU flexibil. La majoritatea variantelor, suprafata husei de protectie sunt translucida, acest fapt permitand sa arate culoarea originala a carcasei smartphone-ului. Carcasa FLEXmat se caracterizeaza printr-o rezistenta ridicata la deformare.

Carcasa hibrid / blindata cu amprenta

3. Afla cum sa personalizezi husa pentru smartphone sau tableta in doar cateva minute

Husa blindata hibrid se caracterizeaza printr-o structura mai solida si, prin urmare, asigura o rezistenta peste medie in privinta riscurilor asociate cu deteriorarea mecanica. Folosind un astfel de produs ai garantia ca protejezi mult mai bine smartphone-ul de zgarieturi, abraziuni si posibile fisuri. In plus, produsele din aceasta categorie asigura un strat mai gros de absorbtie a socurilor in urma caderii telefonului sau lovirii acestuia. Carcasa hibrida este compusa din trei materiale diferite: TPU, aluminiu si plastic. Aceste materiale, impreuna, asigura capacitatea carcasei de a fi super rezistenta la deformare. Marginile carcasei sunt realizate din TPU, negre si groase. Imprimarea unei astfel de carcase acopera doar spatele accesoriului.

Imprimare husa flip carte

4. Afla cum sa personalizezi husa pentru smartphone sau tableta in doar cateva minute

Pentru clientii care vor sa proiecteze design-ul grafic pentru telefon sau tableta, folosind aplicatia noastra online, pot alege husa tip flip carte. Principalul sau avantaj este o coperta care protejeaza afisajul dispozitivului. Astfel, dubla protectie (spate si ecran telefon) asigura o mai buna protectie telefonului. Prin urmare, utilizarea unei astfel de huse reduce riscul de zgariere sau spargere a ecranului telefonului. In functie de modelul specific de smartphone, sunt disponibile doua variante ale unei astfel de carcase: modelul clasic Flex Book cu coperta si versiunea imbunatatita a acesteia Wallet Book. In cazul ultimei variante, un avantaj suplimentar il constitutie clema magnetica practica si compartimentele convenabile pentru carduri si cartele pentru transport in comun.

Husa flip carte poate fi utilizata si pe post de suport, fie in cazul unui telefon, fie in cazul unei tablete. Aceasta optiune este convenabila pentru ca iti permite sa vizionezi filme, sa efectuezi apeluri video sau sa te joci pe dispozitiv intr-o pozitie confortabila.

Optiunea de imprimare a unei astfel de huse este realizata pe intreaga suprafata a acesteia, nu doar pe spatele acesteia, ci si pe clapeta sau coperta. Prin urmare, poti opta pentru un proiect de imprimare a husei, folosind un design grafic mult mai mare sau poti crea un design format din doua elemente grafice identice sau similare, atat pe spatele cat si pe fata dispozitivului.

Lucruri importante de stiut inainte de a da comanda din cadrul aplicatiei de imprimare husa pentru smartphone

Pentru ca ne dorim sa respectam comenzile trimise catre noi, e important sa te asiguri ca proiectul corespunde asteptarilor tale, inainte de confirmarea comenzii de cumparare. Exista anumite situatii in care anumite culori sa fie usor diferite pe suprafata carcasei finale, dar acest lucrur se intampla in functie de setarile monitorului pe care il folositi atunci cand realizezi modelul preferat. Daca designul carcasei personalizate se modifica in etapa de previzualizare, te rugam sa contactezi serviciul nostru pentru clienti pentru a rezolva problema.

Huse telefoane Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.