Aplicarea autocolantului pentru indepartarea prafului – Cum poate fi folosit acesta pentru curatarea telefonului?

Cand iti cumperi sticla temperata de protectie sau folie din policarbonat, gasesti in kit-urile acestora autocolante sau sticker-e pentru indepartarea prafului. Ce ascund acesti termeni si cum sa folosesti aceste accesorii incluse in set.

Indepartarea prafului – Cum este posibil acest lucru?

1. Cum poate fi folosit acesta pentru curatarea telefonului?

Indepartarea prafului este un termen folosit pentru curatarea cu servetele disponibile in kit-ul pentru folii din policarbonat si de sticla temperata. Acestea sunt utilizate pentru a indeparta praful si particulele de pe ecranul telefonului, pregatind astfel suprafata pentru accesoriul de protectie, inainte de a-l lipi pe afisaj.

Autocolante – Ce sunt acestea?

2. Cum poate fi folosit acesta pentru curatarea telefonului?

Sticker-ele sau autocolantele sunt cele care faciliteaza instalarea sticlei sau a foliei de protectie pentru smartphone. Datorita acestui tip de produse, poti lipi accesoriul cu o precizie mult mai mare.

Instructiuni pentru folosirea autocolantelor

3. Cum poate fi folosit acesta pentru curatarea telefonului?

1. Sterge praful de pe ecran si folie sau sticla folosind o microfibra pentru indepartarea prafului;

2. Aplica folia de protectie sau sticla securizata pe ecranul smartphone-ului cu cea mai mare atentie. Lipeste autocolantele de fixare din josul carcasei, pana in partea superioara a acesteia, astfel incat autocolantul sa fie bine incadrat;

3. Asigura-te ca se poate deschide si inchide carcasa telefonului si autocolantul este perfect aliniat la marginile dispozitivului;

4. “Deschide” carcasa si decupeaza interiorul foliei de protectie tragand autocolantul din partea superioara a accesoriului.

5. “Inchide” carcasa si apasa pe ecranul telefonului.

Mai multe instructiuni si informatii detaliate cu privire la montarea accesoriilor de protectie sunt prezentate in aceste articole: Cum poti monta o sticla de protectie pe ecranul telefonului si Cum poti aplica o folie de protectie pe ecranul telefonului.

Folii de protectie Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.