Baloanele patrate a Messenger-ului in telefoanele Xiaomi - cum sa le dezactivati?

In functie de marca si modelul telefonului, precum si de versiunea sistemului de operare, functionarea aplicatiei Messenger poate varia semnificativ. Din aceasta cauza, uneori apar probleme precum baloane patrate a Messenger-ului in telefonul Xiaomi, care impiedica utilizarea normala a aplicatiei. Ce anume cauzeaza o astfel de problema si cum o puteti rezolva? Va explicam in acest articol.

Baloanele patrate a Messenger-ului in telefoanele Xiaomi - pentru ce sunt?

1. Baloanele patrate a Messenger-ului in telefoanele Xiaomi - cum sa le dezactivati?

Modul exact in care functioneaza Messenger este rezultatul direct al versiunii aplicatiei pe care o utilizati pe smartphone-ul dvs. Xiaomi. In plus, acestia sunt afectati si de versiunea sistemului de operare Android instalata pe smartphone. De exemplu, Android 11 a schimbat atat de mult functionarea baloanelor patrate in Messenger incat a impiedicat semnificativ orice utilizare a acestei aplicatii de catre proprietarii telefoanelor de marca Xiaomi. Baloanele sau schimbat din rotunde in patrate si au inceput sa blocheze Messenger-ul pe timpul navigarii si raspunderii la mesaje.

Cum puteti schimba baloane Messenger-ul in Xiaomi?

Unele versiuni de Android si aplicatiei Messenger permit activarea sau dezactivarea bulelor de mesaje si chiar schimbarea aspectului acestora. Daca doriti sa incercati daca aceasta optiune este posibila pentru telefonul dvs

1. Porniti aplicatia Messenger.

2. Atingeti-va avatarul in coltul din stanga sus al afisajului.

3. Glisati in jos pe ecran.

4. Atingeti pictograma marcata ca "Baloanele chat”.

5. In functie de versiunea Android si Messenger, puteti activa/dezactiva baloanele sau le puteti modifica setarile prin intermediul acestuia.

6. In al doilea caz, este posibil sa setati asa-numite buline, adica numai fotografii de profil ale persoanelor care va scriu sau setati asa-numita vizualizare inteligenta, adica vizibilitate partiala a continutului mesajelor pe care le primiti.

Cum puteti opri baloanele patrate a Messengerului in telefoanele Xiaomi?

Daca din anumite motive baloanele Messenger-ului in Xiaomi nu se potrivesc preferintelor dvs. si nu le poti modifica prin setarile standarde ale telefonului, trebuie sa treceti la solutii avansate. Acestea implica eliminarea versiunii actualizate a aplicatiei Messenger si descarcarea celei anterioare, care ti-a corespuns anterior. Puteti face acest lucru dupa cum urmeaza:

1. Deschideti setarile telefonului.

2. Treceti la categoria „Aplicatii.

3. Cautati pe lista aplicatiilor „Messenger”.

4. Atingeti pe denumirea aplicatiei. In fereastra urmatoare, la denumire iti vei vedea numarul corespunzator a versiunii aplicatiei - pe care nu doriti sa o utilizati.

5. Alegeti optiunea „Dezinstalare”.

6. Dupa dezinstalarea Messenger-ului deschideti Magazinul Play pe telefonul dvs..

7. Cautati pe Messenger.

8. Atingeti cele 2 puncte din coltul din dreapta sus al ecranului.

9. Marcati optiunea „Autoactualizare”.

10. Descarcati si instalati aplicatia Messenger.

11. Daca smartphone-ul dvs. a descarcat o versiune mai veche de Messenger, problema cu baloanele patrate ar trebui rezolvata.

12. Daca ati descarcat aceeasi versiune a aplicatiei, va trebui sa dezinstalati Messenger-ul din nou si sa descarcati o versiune mai veche, in afara magazinului Play. Totusi, aveti grija sa descarcati aplicatia dintr-o sursa de incredere!

13. Retineti ca versiunea aplicatiei potrivite pentru dvs. poate varia in functie de Android pe care il utilizati si de problema pe care o intampinati. De exemplu, pentru a dezactiva baloanele patrate a Messenger-ului pe telefoanele Xiaomi cu Android 11, se recomanda descarcarea Messenger-ului versiunea 266 sau mai veche.

Huse telefoane Vezi modelele
Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Evaluare: 4.60 / 5.0 (12)
Rating-ul dumneavoastra
Please select one of each of the ratings above.