Stocarea Locala pare a fi dezactivata în browser-ul dumneavoastra.
Pentru a avea cea mai buna experienta pe site-ul nostru, asigurati-va ca activati Stocarea Locala în browser-ul dumneavoastra.

  Favorite ()

Ce trebuie facut daca am uitat contul Google dupa resetarea smartphone-ului?

Dupa restabilirea smartphone-ul la setarile din fabrica, doriti sa aveti acces rapid si usor la aplicatiile utilizate anterior. Contul dvs. Google este sincronizat cu mai multe servicii si setari. Dar ce trebuie facut cand dupa resetarea smartphone-ului ati uitat login-ul si parola pentru contul dvs. vechi Google?

Login-ul si parola pentru contul Google

1. Ce trebuie facut daca am uitat contul Google dupa resetarea smartphone-ului?

Fiecare detinator al unui cont Google pe smartphone-ul sau pentru a-l inregistra, a trebuit sa foloseasca o adresa de e-mail inregistrata la serviciul gratuit de webmail Gmail. In afara de login la cont a indicat de asemenea si parola. Cu toate acestea, multi utilizatori care nu folosesc Gmail zilnic pot uita de-a lungul timpului login-ul si parola contului Google. Dupa resetarea smartphone-ului sau schimbarea acestuia cu un model nou, ne confruntam prin urmare cu o mare problema - cum sa ne logam la vechiul cont?

Un mare ajutor in reamintirea login-ului si a parolei pentru contul Google este securitatea garantata de gigantul american al serviciilor cloud. De exemplu, puteti utiliza optiunea de reamintire a parolei. Este adevarat ca pentru asta este necesar login-ul nostru, dar daca nu se bazeaza pe un sir de caractere complet aleatoriu, merita sa incerci cateva, cele mai probabile. Totusi, chiar si intr-o situatie in care nu ne amintim login-ul, nu ramanem fara nici o solutie.

Reamintirea e-mailului pentru contul Google

Pentru reamintirea login-ul pentru contul Google, cel mai bine este sa deschideti posta Gmail intr-un browser, de exemplu pe un calculator sau laptop. Treceti la optiunea de logare, unde trebuie sa se inscrieti adresa de e-mail. Daca sub campul de introducere exista informatie ,,Ati uitat adresa?". Faceti clic pe el si treceti la subpagina unde puteti introduce numarul de telefon alocat adresei dvs. de e-mail sau o adresa de e-mail suplimentara asociata contului.

Dupa ce ati introdus numarul de telefon sau adresa de e-mail, faceti clic pe ,,Inainte". Urmatorul pas este introducerea de nume si prenume. Dupa ce le aprobati, codul de verificare trebuie sa fie trimis prin e-mail la adresa suplimentara de e-mail sau prin SMS la numarul dvs. de telefon. In al doilea caz, asigurati-va ca smartphone-ul este pornit si poate primi apeluri si mesaje. Dupa ce ati primit codul de verificare, introduceti-l in campul urmator si confirmati. Va fi afisata o lista de nume al utilizatorului care se potrivesc din care puteti selecta al dvs..

Amintirea parolei pentru contul Google

Dupa ce va amintiti adresa de e-mail a contului dvs. Google, mai aveti nevoie de o parola, din fericire recuperarea ei este mult mai simpla. Din nou mergeti la posta Gmail in browser computerului sau laptopul dvs. si selectati optiunea de logare. Introduceti adresa de e-mail amintit anterior si faceti clic pe ,,Inainte". Sub campul pentru introducerea parolei exista optiunea ,,Ati uitat parola?" - o alegeti pe ea. Vi se cere sa introduceti ultima parola folosita pe care o retineti. Daca nu va amintiti nici o parola, alegeti optiunea ,,Incercati alt mod". In aceasta situatie Gmail ne va intreba daca avem langa noi un alt telefon, pe care anterior ati folosit contul dvs. Google. Daca aveti acces la el, puteti face clic pe ,,Da". Atunci pe smartphone-ul dvs. va fi trimisa informatia, datorita careia veti putea recupera parola.

Daca ati schimbat smartphone-ul cu unul nou, nu veti putea folosi optiunea mentionata mai sus. Din nou trebuie sa alegeti ,,Incercati alt mod". Google permite trimiterea unui cod de verificare la numarul atribuit contului Gmail. Il puteti trimite la numarul dvs. de telefon prin SMS sau apel telefonic. Primirea codului va va autoriza sa stabiliti o noua parola. Puteti alege si optiunea ,,Nu am telefonul cu mine". In acest caz, codul de verificare va fi trimis la adresa de e-mail suplimentara stabilita anterior. Intr-o situatie in care nu ati configurat o adresa de e-mail suplimentara, puteti folosi alternativa ,,Incercati alt mod" si puteti furniza o noua adresa de e-mail la care ne puteti contacta. Din pacate, aceasta ultima optiune nu se dovedeste intotdeauna eficienta si poate implica, de asemenea, raspunsuri la intrebari suplimentare.

alvati datele in contul Google inainte de a va reseta smartphone-ul

Pentru viitor, merita sa tineti minte si sa salvati datele in contul dvs. Google inainte de a va reseta smartphone-ul. Le putem gasi deschizand aplicatia Gmail sau Google Play. Pentru a va autentifica, ar trebui sa folosim un login si o parola similara pe care le-am setat pentru alte cutii postale. Sa folositi numele si prenumele dvs. real, precum si alte informatii despre dvs.. Daca, totusi, in viitor, sa uitati detaliile noastre de logare, asigurati-va ca, contul dvs. Google este conectat la numarul dvs. de telefon sau adresa de e-mail suplimentara.

Huse telefoane Vezi modeleleEvaluare: 4.50 / 5.0 (10)
Rating-ul dumneavoastra
Please select one of each of the ratings above.