Cum pot transfera date si aplicatii de pe vechiul telefon pe noul telefon?

Utilizatorii care inlocuiesc telefonul cu unul nou isi doresc, cu siguranta, sa pastreze majoritatea aplicatiilor pe care le-au folosit pe vechiul dispozitiv. De aceea, astazi iti sugeram cum poti transfera date si programe de pe un smartphone vechi pe unul nou.

Transfer de aplicatii de pe un telefon Android pe un alt telefon Android

1. Cum pot transfera date si aplicatii de pe vechiul telefon pe noul telefon?

Un simplu cont de Google te ajuta sa transferi aplicatiile de pe vechiul smartphone pec el nou. Din fericire, magazinul Google retine toate programele pe care le instalam pe smartphone-urile noastre.

Pentru a transfera programele pe un telefon nou, conecteaza-te la contul Google cu aceeasi autentificare pe care ai folosit-o pe vechiul telefon. Dupa conectarea la cont, expertul de configurare a telefonului iti propune instalarea aplicatiilor folosite anterior. Din pacate, aceasta procedura este disponibila doar pentru aplicatiile care creeaza copii de rezerva in Cloud.

Pentru a verifica daca aplicatiile tale accepta aceasta optiune, pur si simplu conecteaza-te la “Setari Google Drive” de pe telefon si selecteaza optiunea “Gestionare copie de rezerva”. Daca gasesti acolo numele aplicatiilor pe care le cauti, inseamna ca acestea au activat programul cu functia de face backup in Cloud.

Transfer de aplicatii de pe un telefon iOS pe un alt telefon iOS

2. Cum pot transfera date si aplicatii de pe vechiul telefon pe noul telefon?

Aplicatiile si datele de la iPhone la iPhone pot fi transferate prin backup iCloud. Procesul este simplu si rapid, dar este posibil doar o data la prima pornire a iPhone-ului si avand Wi-Fi-ul pornit. Pentru a face backup pe iCloud, acceseaza Setarile iPhone si da clic pe pictograma iCloud.

Urmatorul pas este sa cautati optiunea “Backup iCloud” sau “Arhiva iCloud” sis a dai clic pe “Creeaza acum”. Dupa crearea unei copii de iCloud, trebuie sa pornesti si sa activezi noul iPhone, dar nu uita sa pornesti conexiunea Wi-Fi. In fereastra recent deschisa, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi optiunea “Backup deschis de pe iCloud”, iar datele si aplicatiile vor fi simplu si rapid transferate.

De asemenea, aplicatiile si datele pot fi transferate prin backup iTunes wireless. Totusi, acest proces este mult mai complicat si necesita utilizarea unui computer.

Huse telefonae Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.