Cum poti descarca videoclipuri de pe YouTube direct pe smartphone-ul tau?

Google blocheaza posibilitatea utilizatorilor sai de a descarca videoclipuri de pe YouTube direct pe smartphone-uri sau tablete. Din fericire, exista anumite aplicatii care iti permit sa salvezi fisierele video si muzica de pe YouTube, atat pe dispozitive mobile Android, cat si iOS. In randurile care urmeaza iti prezentam un astfel de software.

Cum descarc un videoclip YouTube pe Android?

1. Cum poti descarca videoclipuri de pe YouTube direct pe smartphone-ul tau?

Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia TubeMate pentru a putea, ulterior, descarca continut video si audio de pe YouTube. Aceasta aplicatie, ca oricare alt program similar, nu poate fi descarcat din reteaua oficiala a magazinului Google Play. Pentru ca descarcarea software-lor din surse necunoscute supun dispozitivele utilizatorilor la anumite riscuri, in privinta aplicatiei TubeMate nu ai de ce sa iti faci griji.

Aceasta aplicatie iti permite sa descarci materialele video preferate la rezolutia selectata si sa extragi fisierele audio in format MP3. Datorita faptului ca Google blocheaza, implicit, posibilitatea de a descarca aplicatii din surse necunoscute, inainte de descarcarea acestui program, acceseaza “Setari telefon” si selecteaza “Securitate”. Ulterior, activeaza optiunea “Surse necunoscute”.

2. Cum poti descarca videoclipuri de pe YouTube direct pe smartphone-ul tau?

Apoi, descarca programul pentru smartphone direct de pe site-ul tubemate.net si ruleaza aplicatia. Interfata aplicatiei este similara cu aplicatia YouTube, doar ca, in plus, iti permite sa descarci si fisiere. Pentru a descarca fisierele video, trebuie doar sa faci clic in coltul superior al ecranului si sa gasesti videoclipul de interes pentru tine.

3. Cum poti descarca videoclipuri de pe YouTube direct pe smartphone-ul tau?

Ulterior, porneste fisierul si apasa sageata verde din coltul din dreapta jos al player-ului. Apoi acceseaza optiunea “Download”. Tot ce iti ramane de facut este sa selectezi formatul fisierului pe care tu il consideri corespunzator si sa astepti sa poti accesa fisierul la finalul descarcarii.

Cum descarci un videoclip YouTube pe iOS?

Pentru a descarca un videoclip YouTube pe un iPhone Apple trebuie sa deschizi App store si sa cauti o aplicatie gratuita numita Documents 5. Instaleaza apoi acest program, deschide-l si apasa pictograma aflata in coltul din dreapta sus care seamana cu o busola Safari.

In browser-ul care se va deschide automat, cauta expresia savefromnet, apoi din rezultatele interogarii selecteaza link-ul en.savefrom.net. Urmatoarul pas este lansarea aplicatie YouTube si sa gasesti clipul care te intereseaza. Atinge videoclipul pentru ca sa iti apara panoul de control si selecteaza optiunea de partajare a acestuia. Apoi, copiaza adresa clipului (link-ul acestuia) si deschide aplicatia Documents 5. In aceasta aplicatie trebuie inserata adresa copiata.

Apoi, apasa bara verde pentru a vedea lista rezolutiilor disponibile la care pot fi descarcate fisierele. Odata ce gasesti o varianta optima pentru tine, da click pe butonul “Done”, urmand ca videoclipul sa se descarce automat.

Huse telefoane Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.