Cum puteti creste volumul apelurilor pe telefon?

Auziti interlocutorul prea incet pentru a-l intelege? Sau poate ca este atat de tare incat nu numai dvs., ci si toata lumea din jur poate auzi? Cel mai bine este sa reglati in mod curent volumul conversatiei de pe telefon. Reglati-l in functie de mediul in care va aflati si de calitatea microfonului de pe telefonul folosit de interlocutorul dvs.. Cum puteti face acest lucru pe smartphone celor mai populare marci?

Cum puteti creste volumul apelurilor pe Huawei?

1. Cum puteti creste volumul apelurilor pe telefon?

Modificarea volumului apelurilor pe smartphone Huawei este posibila atat in timpul unei conexiuni active, cat si dupa deconectarea acesteia.

1. Deschideti setarile telefonului.

2. Alegeti categoria ,,Sunet si vibratii".

3. Atingeti optiunea,,Arata mai mult" sub barele de reglare a tonului de apel, a notificarilor si al alarmei.

4. Smartphone-ul va afisa inca doua bare de reglare al sunetului in multimedia si in timpul apelurilor.

5. Glisati cursorul ,,Apeluri" la un volum de care sunteti multumit, de exemplu, la jumatate.

De asemenea, puteti modifica volumul convorbirilor in timp ce efectuati un apel. Apoi, indepartati telefonul de la obraz si apasati butonul de crestere a volumului situat pe marginea carcasei smartphone-ului. Pe ecran va aparea un mic cursor - prin miscarea acestuia in sus, veti mari volumul conversatiei la Huawei. De asemenea, puteti tine apasat butonul de crestere a volumului pentru a creste volumul.

Cum puteti creste volumul apelurilor pe telefon Samsung?

2. Cum puteti creste volumul apelurilor pe telefon Samsung?

Cel mai simplu mod de a creste volumul apelului pe un telefon Samsung, este sa folositi butonul de crestere a volumului de pe marginea smartphone-ului in timpul unui apel. Apasand butonul de volum, puteti urmari marirea barei de volum afisate pe ecranul dispozitivului dvs. Alternativ, puteti apasa butonul de volum o data si apoi glisati cu degetul bara de volum care a fost activata pe afisaj.

Cum sa puteti mari volumul apelurilor pe telefon Samsung inainte de a efectua un apel:

1. Apasati butonul de volum de pe carcasa smartphone-ului.

2. Smartfon-ul va afisa bara de volum pentru multimedia. Trageti linie orizontala din partea de jos a barei pentru a extinde bare de volum pentru alte categorii.

3. Gasiti categoria ,,Apeluri" si glisati bara de volum la nivelul care va va satisface.

O alta modalitate de a creste volumul in timpul unui apel pe un telefon Samsung este sa folositi setarile principale ale smartphone-ului:

1. Deschideti setarile telefonului dvs..

2. Alegeti categoria ,,Sunet si vibratii".

3. Modificati setarile volumului apelurilor glisand bara de volum la un anumit nivel.

4. Puteti bifa optiunea ,,Utilizati butoanele de volum pentru multimedia".

In unele modele de telefoane Samsung, va permite, de asemenea, sa utilizati optiunile,,Extra volum". Deci, daca ati glisat bara de volum la maximum folosind butonul de volum de pe carcasa:

1. Pe smartphone-ul dvs., atingeti cele trei puncte verticale pentru mai multe optiuni de volum.

2. Bifati functia ,,Extra volum".

3. Alegeti categoria ,,Setari".

4. Bifati functia ,,Reducere zgomot".

Acum puteti auzi interlocutorul dvs. mult mai bine decat inainte in timpul convorbirilor.

Cum puteti creste volumul apelurilor pe telefon Xiaomi?

3. Cum sa creșteți volumul apelurilor pe un telefon Xiaomi?

Ca si in cazul smartphone-urilor mentionate mai sus care functioneaza in sistemul de operare Android, si in telefonul Xiaomi puteti creste volumul apelului folosind butoanele externe de volum. De asemenea, puteti accesa setarile de sunet ale telefonului dvs. cautand categoria ,,Apeluri" si glisati cursorul de volum la nivelul dorit. Cu toate acestea, unii proprietari de telefoane Xiaomi se confrunta cu problema volumului insuficient in timpul apelurilor chiar si la setarile maxime de sunet. Aceasta poate rezulta din setarea in telefon unei alte regiuni decat Romania, care are reglementari privind volumul sunetului in conditii de siguranta pentru auz. Pentru a incerca aceasta metoda:

1. Deschideti setarile telefonului.

2. Folositi lupa disponibila in setari si introduceti ,,Regiune".

3. Deschideti categoria de setari ,,Regiune" si schimbati-o in ,,Romania" sau in orice alta tara in care va aflati.

4. Daca sunetul nu a fost amplificat, puteti schimba regiunea intr-o alta regiune decat cea selectata in prezent.

Cum puteti creste volumul apelurilor pe iPhone?

4. Cum puteti creste volumul apelurilor pe iPhone?

In timpul unui apel telefonic, puteti utiliza butoanele de volum de pe carcasa iPhone'ului dvs.. Pentru a creste volumul apelurilor iPhone, apasati si mentineti apasat butonul de volum superior pana la nivelul dorit. De asemenea, puteti cere asistentului dvs Siri. sa mareasca volumul Daca doriti sa mentineti constant volumul apelului:

1. Deschideti setarile iPhone'ului.

2. Alegeti categoria ,,Sunete si tactile".

3. Dezactivati optiunea ,,Schimbare cu butoane".

Curatati grila difuzoarelor de pe telefon

Daca smartphone-ul dvs. este inca prea silentios in timpul apelurilor, incercati sa-i curatati difuzorul. Totusi, sa fiti atent. Veti avea nevoie de o perie cu duritate medie sau de o periuta de dinti curata si uscata. Cu toate acestea, va sfatuim sa nu folositi obiecte dure si ascutite, cum ar fi scobitorii. Pentru murdari mai grave, puteti utiliza alcool izopropilic. In primul rand, stergeti difuzorul telefonului cu o periuta uscata, stergand murdaria acumulata cu miscari circulare. Daca acest lucru se dovedeste insuficient, umeziti periuta cu alcool izopropilic. Dar, nu il pulverizati direct pe difuzor. Daca doriti sa suflati difuzorul, utilizati numai aer comprimat. Vaporii de apa din gura pot duce la depunerea de umiditate in interiorul smartphone-ului si la deteriorarea acestuia.

verifica husa telefonului

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Evaluare: 4.60 / 5.0 (12)
Rating-ul dumneavoastra
Please select one of each of the ratings above.