Cum sa activezi si dezactivezi Safe Mode / Modul Siguranta pe telefonul tau Android?

Safe Mode sau, in traducere, Modul Siguranta iti permite sa remediezi erorile de software, sa restaurezi telefonul la setarile din fabrica si sa determini daca o aplicatie daunatoare este instalata pe telefon. In acest articol iti prezentam cum sa pornesti telefonul in modul sigur si cum sa il si dezactivezi.

Activeaza Modul Siguranta pe telefon tau

1. Cum sa activezi si dezactivezi Safe Mode / Modul Siguranta pe telefonul tau Android?

In Safe Mode sunt lansate doar aplicatiile originale. Pentru a activa Modul Siguranta pe telefon:

Metoda I

1. Apasa si tine apasat butonul de pornire;

2. Apasa si tine apasat butonul “Opreste” de pe ecranul telefonului pentru mai mult timp si da clic pe “OK” daca este necesar;

3. Asteapta repornirea telefonului in Modul Siguranta.

Metoda II

2. Cum sa activezi si dezactivezi Safe Mode / Modul Siguranta pe telefonul tau Android?

1. Opreste telefonul;

2. Apasa si tine apasat butonul de pornire pentru a activa dispozitivul;

3. Imediat ce pe ecran apare logo-ul producatorului, apasa simultan butonul de pornire si butonul de reducere a volumului;*

*Aceasta metoda functioneaza pentru majoritatea dispozitivelor. Cu toate aceasta, daca telefonul tau nu raspunde la comanda de mai sus, contacteaza producatorul dispozitivului sau incearca alte combinatii, de exemplu: butonul Power + Volume UP; Putere + Volum UP + Buton de reducere Volum.

1. Asteapta ca dispozitivul sa porneasca in Modul Sigur.

Dezactiveaza Modul Siguranta pe telefonul tau

Pentru a dezactiva Modul Sigur, pur si simplu restarteaza dispozitivul. Pentru a face acest lucru, tine apasat butonul de pornire mai mult timp si apasa optiunea Restart pe ecran.

Huse telefoane Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.