Cum sa recuperati Messenger pe telefonul vostru?

Odată instalat pe telefon, Messenger reţine parola şi nu necesită repetarea acesteia în timpul utilizării ulterioare. Prin urmare, dacă nu vă schimbaţi telefonul o perioadă mai lungă de timp, este posibil să uitaţi detaliile de conectare pentru această aplicaţie. Pentru majoritatea utilizatorilor, aceasta se dovedeşte a fi o problemă doar la achiziţionarea unui nou smartphone. Ce trebuie făcut pentru a recupera Messenger pe telefon?

Când este posibil să fie nevoie să recuperaţi Messenger pe telefon?

1. Cum să recuperaţi Messenger pe telefonul vostru?

Ca orice aplicaţie, Messenger necesită introducerea datelor de conectare şi parola atribuite contului vostru pentru a vă conecta. Introducerea lor din nou este necesară după deconectarea din aplicaţie şi ştergerea contului Messenger pe telefonul selectat sau prin instalarea Messenger pe un dispozitiv nou. Uneori, această necesitate apare şi atunci când actualizaţi software-ul sau ştergeţi fişierele cache ale aplicaţiilor. Important este că activităţile menţionate mai sus nu afectează lista de contacte şi istoricul conversaţiilor din Messenger. Când vă conectaţi din nou, chiar şi pe un dispozitiv complet nou, acestea vor fi în continuare disponibile. Singurul motiv pentru pierderea lor poate fi ştergerea manuală anterioară a contactelor şi firelor din aplicaţie.

Cont vechi Messenger – cum se poate recupera? În două moduri

Dacă doriţi să utilizaţi Messenger, de exemplu pe un telefon nou sau pe un smartphone resetat la setările din fabrică, strategia este identică. Dacă smartphone-ul vostru nu are aplicaţia Messenger instalată, descărcaţi-o din Google Play Store de pe telefonul Android sau din App Store de pe iPhone. Odată ce aplicaţia descărcată şi instalată este pornită, va afişa o fereastră de conectare. În prezent, puteţi introduce fie adresa de e-mail, fie numărul de telefon pe care utilizaţi ca logare. Deci, există două strategii pentru a vă recupera vechiul cont Messenger:

1. Conectarea prin introducerea numărului de telefon este o alternativă mai uşoară. Apoi puteţi utiliza codul unic trimis pe telefon ca parolă de conectare. Cu toate acestea, nu toată lumea poate folosi această opţiune - se aplică utilizatorilor care şi-au adăugat anterior numărul de telefon în contul Messenger. Dacă faceţi parte din aceasta grupă:

Selectaţi „Aţi uitat parola?”..

Va apărea o fereastră în care puteţi introduce numărul de telefon sau adresa de e-mail. Introduceţi numărul vostru de telefon (nu trebuie să introduceţi prefixul +40).

Dacă nu primiţi codul, vă rugăm să utilizaţi opţiunea „Retrimiteţi codul”.

După introducerea numărului de telefon, va fi trimis pe el codul SMS, pe care aplicaţia îl va adăuga automat în câmpurile indicate. Cu toate acestea, dacă această opţiune nu funcţionează pe smartphone-ul vostru, introduceţi manual codul.

Dacă nu primiţi codul SMS în ciuda retrimiterii, asiguraţi-vă că smartphone-ul vostru se află în raza de acţiune a unei reţele mobile şi că nu aveţi numere speciale blocate pe acesta.

2. Utilizatorii Messenger care nu şi-au conectat contul la un număr de telefon trebuie să introducă adresa lor de e-mail în opţiunea de reamintire a parolei. Merită să luaţi în considerare ce adresă de e-mail a fost folosită în timpul înregistrării. Cei mai mulţi dintre noi avem un cont Messenger de mulţi ani, iar adresa de e-mail folosită de noi s-ar fi schimbat între timp.

Introduceţi adresa de e-mail pe care aţi folosit la înregistrarea contului vostru Messenger.

Aplicaţia va trimite un cod de acces unic la adresa de e-mail indicată. Cu toate acestea, trebuie să vă grăbiţi pentru că durează doar 25 de secunde pentru a o finaliza. După acest timp, codul va deveni invalid şi va trebui să generaţi altul.

Ce trebuie făcut pentru a recupera aplicaţia Messenger pe telefon? Următorii paşi

Indiferent dacă utilizaţi adresa de e-mail sau numărul de telefon pentru a recupera Messenger - în ambele cazuri, după ce vă conectaţi din nou, aplicaţia vă va întreba dacă să vă deconecteze de la alte dispozitive. Puteţi confirma acest lucru sau decideţi să nu vă deconectaţi dacă nu doriţi să vă conectaţi separat la, de exemplu, Messenger de pe computer. Deconectarea automată este o alternativă bună dacă vă temeţi că cineva neautorizat ar putea avea acces la contul vostru.

În ultimul pas, este timpul să setaţi o nouă parolă pentru Messenger. Trebuie să conţină cel puţin 6 caractere. Important este că aceeaşi parolă va fi setată şi pentru contul vostru Facebook. Pentru a preveni uitarea parolei din nou în viitor, salvaţi-o, de exemplu, în blocnotes sau în cloud. Când setaţi o nouă parolă, vă rugăm să reţineţi că aceasta nu se va repeta. Deoarece parola este mascată automat, asiguraţi-vă că aţi introdus-o corect şi că nu conţine de exemplu o greşeală de tipar. Puteţi revizualiza parola atingând pictograma ochi afişată în dreapta.

Dacă contul vostru are autentificare cu doi factori, Facebook te va întreba dacă schimbaţi parola şi va fi trimis din nou un cod de activare la numărul vostru de telefon, pe care trebuie să-l introduceţi. După autentificare, puteţi alege să vă salvaţi datele pentru a face utilizarea aplicaţiei mai comodă. De asemenea, puteţi aproba opţiunea de a găsi contacte de pe telefon în aplicaţia Messenger, ceea ce vă va facilita comunicarea şi vă va permite să vă conectaţi la Messenger folosind numărul de telefon în viitor.

Cum să vă verificaţi parola Messenger pe telefon?

Dacă intenţionaţi să vă schimbaţi telefonul, puteţi verifica în prealabil parola Messenger. Messenger face parte din Facebook, aşa că tot ce trebuie să faceţi este să vă verificaţi parola Facebook. Acest lucru vă va ajuta să evitaţi complicaţiile şi nu va trebui să recuperaţi Messenger. Cum să vă verificaţi parola Messenger pe telefon? Puteţi face acest lucru numai dacă le-aţi salvat în browser. Pentru a verifica dacă browserul vostru stochează parola Facebook, urmaţi paşii de mai jos:

1. Deschideţi Google Chrome pe telefonul vostru

2. Faceţi clic pe pictograma cu trei linii verticale din colţul din dreapta sus al ecranului. Apoi din listă alegeţi "Setări"

3. Apăsaţi pe fila "Parolă"

Aici veţi vedea toate parolele şi login-urile stocate în browser. Verificaţi dacă parola Facebook este acolo

Ţineţi minte că, chiar dacă nu v-aţi salvat parola în browser, totul nu este pierdut. Puteţi pur şi simplu să utilizaţi opţiunea de resetare a parolei şi să setaţi una nouă pe care să reţineţi.

Cum să restabiliţi vechiul Messenger?

Prin „recuperare Messenger” unii oameni au în vedere revenirea la o versiune mai vechie a aplicaţiei. Din păcate, nu tuturor le-a plăcut modificările introduse în Messenger. Desigur, puteţi încerca să dezinstalaţi toate aplicaţiile Facebook (Facebook, Messenger, Facebook Lite, Messenger Lite, Facebook Business Suite etc.) şi apoi să descărcaţi versiuni mai vechi ale acestor programe. Cu toate acestea, acest lucru se poate dovedi dificil şi, în cazul multor smartphone-uri este imposibil. Cu toate acestea, vă sfătuim să utilizaţi numai cele mai recente versiuni actualizate ale aplicaţiei, chiar dacă nu vă plac întotdeauna modificările introduse. Utilizarea versiunilor vechi de programe poate avea un impact negativ asupra dispozitivului vostru mobil şi poate prezenta un risc de atacuri cibernetice.

Huse telefoane - vezi modelele

Milan Jarko
Milan Jarko

Milovník nových technológií, už roky fascinovaný mobilnými zariadeniami. Vášnivý fanúšik gadgetov a tester GSM príslušenstva. Nedávno - recenzent elektronických zariadení a redaktor. Vo voľnom čase sa venuje drotárstvu a hrá na konzole. Na blogu etuo má na starosti riešeniu problémov, s ktorými sa dennodenne stretávajú používatelia smartfónov.

Please select one of each of the ratings above.