Cum se schimba, simplu si rapid, fontul pe un telefon Android?

Dorinta utilizatorilor de smartphone de a schimba cate ceva la aspectul dispozitivului este una foarte firesca. Motiv pentru care am si creat magazinul online etuo.ro, astfel incat sa intampinam cu solutii personalizate dorintele a cat mai multi utilizatori de telefoane smart. Diferiti utilizatori isi cumpara accesorii telefonice interesante, intocmai in acest scop. Astfel, isi pot cumpara huse originale sau carcase de protectie. La randul lor, alti utilizatori, se concentreaza mai mult pe interfata smartphone-ului – seteaza imagini de fundal neconventionale, tonuri de apel care mai de care mai personale sau chiar isi personalizeaza fontul din interfata telefonului. Pentru orice persoana care doreste sa invete cum sa schimbe fontul de pe telefon am creat acest articol cu informatii actualizate.

Cauta optiunea de modificare a fontului direct in setarile telefonului tau

1. Cum se schimba, simplu si rapid, fontul pe un telefon Android?

Anumite smartphone-uri au optiunea de a schimba fontul direct in meniul Setari. De exemplu, in cazul telefoanelor Samsung mai noi, aceasta functie poate fi gasita selectand urmatoarele optiuni: Setari >> Afisare >> Stilul si dimensiunea fontului >> Seteaza fontul >> Dimensiunea fontului >> Stilul fontului*.

Daca intampini probleme in gasirea optiunii responsabile pentru schimbare fonturilor pe telefonul tau, incearca sa folosesti casuta de cautare din meniul Setari, tastand cuvantul “font” direct in campul de cautare.

*Denumirile functiilor pot fi usor diferite, in functie de modelul Samsung.

Descarca o aplicatie speciala

2. Cum se schimba, simplu si rapid, fontul pe un telefon Android?

Daca telefonul tau nu are o optiune incorporata pentru a schimba stilul fontului, poti descarca anumite aplicatii. Programe precum iFont sau Fonturi FlipFont Gratis 50 (disponibile in magazinul Google Play) contin o multime de fonturi interesante si gratuite pentru smartphone-urile Android.

Schimba interfata telefonului tau schimband launcher-ul acestuia

3. Cum se schimba, simplu si rapid, fontul pe un telefon Android?

Descarcarea si instalarea unui anumit launcher precum Apex Launcher sau Go Launcher iti va permite sa personalizezi si sa modifici, integral, aspectul telefonului tau Android. Cele mai multe dintre aceste programe accepta, de asemenea, optiunea de a schimba fontul. Cand setezi un astfel de Launcher de la varianta implicita la cea alternativa, totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca, pe langa fonturi, vor fi schimbate, printre altele, intregul meniu, modul de organizare a iconitelor sau pictogramelor si dinamica meniului, precum si integrarea anumitor animatii.

Ne dorim ca acest articol sa te ajute suficient, astfel incat sa poti schimba simplu si rapid fontul de pe telefonul tau.

Huse telefoane Vezi modelele 

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.