Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

1. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

Odata cu dezvoltarea noilor functionalitati si a aspectului aplicatiei noastre online de creare si imprimare foto pentru huse de telefon, am hotarat sa prezentam in detaliu cum poti utiliza aceasta aplicatie.

Pentru a gasi modelul telefonului tau si a incepe un nou proiect, acceseaza meniulProiecteaza o carcasa”, meniu in care ai sa descoperi majoritatea functionalitatilor. Ulterior, selecteaza marca si modelul telefonului tau din lista verticala. Pentru a facilita clientilor nostri o experienta simpla si intuitiva, am simplificat la maximum fiecare pas. Cu fiecare clic descoperi cu usurinta fiecare functionalitate in parte. In randurile care urmeaza, iti vom prezenta modul corect de proiectare a unei huse.

Odata ce accesezi un nou proiect, selecteaza si adauga fotografia sau imaginea dorita (din coltul din dreapta sus). Nu uita ca fiecare design grafic / fotografie / imagine trimisa trebuia sa aiba o rezolutie si “dimensiune” corespunzatoare. Daca vei incarca o fotografie de doar 15 KB si cu o rezolutie slaba, atunci aspectul sau pe suprafata carcasei va fi unul neclar si sters. Rezolutia minima a imaginii ar trebui sa fie de 640 x 480 px, dar cu cat este mai mare cu atat rezultatul final este mai bun.

2. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

Orice imagine sau fotografie adaugata va aparea in coltul superior din dreapta. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi imaginea preferata pentru a o adauga la proiectul tau. Fotografia poate fi editata, astfel ca o poti mari, reduce sau roti. De asemenea, poti adauga mai multe imagini.

3. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

4. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

O alta optiune este cea de adaugare text. Procedeul este la fel ca in cazul imaginii: din coltul din dreapta sus, introdu textul si adauga-l la proiectul tau.

5. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

6. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

In final, odata cu personalizarea graficului si stabilirea dimensiunilor, poti face clic pe butonul “Adauga in cos” si procedura este incheiata. Iti stam la dispozitie cu o multime de modele de huse pentru telefon gata facute pentru a beneficia de numeroase surse de inspiratie si rezistenta sporita impotriva deteriorarilor mecanice.

Optiunea de personalizare a carcasei pentru telefon este oferita tuturor celor care doresc sa evidentieze aspectul unic al telefonului lor.

Proiectarea unei huse in propriul stil este o idee fantastica de cadou pentru toti cei dragi sau pentru colegii de la serviciu. Husele realizate de specialistii nostri sunt de calitate superioara, fapt garantat de numarul impresionant de clienti din diferite tari.

8. Personalizeaza-ti carcasa telefonului in propriul stil – Instructiuni despre cum sa utilizezi aplicatia online

Calitatea promisa este sustinuta de marginile rezistente si transparente care subtiaza optic telefonul. Fiecare carcasa in parte este ideala pentru numeroase modele de smartphone-uri. Astfel ca, pentru fiecare model, utilizatorii beneficiaza de toate decupajele necesare pentru camera foto, senzor de amprenta, difuzor sau alte componente importante.

Huse telefoane Vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.