CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Setarile Messenger - unde sunt si cum sa le schimbati?

Aplicatia Messenger se schimba constant, asa ca poate fi dificil pentru unii oameni sa-si gaseasca setarile. Merita sa stiti cum sa schimbati setarile Messenger pentru a adapta optiunile de confidentialitate, securitate si notificare la preferintele individuale. Setarile Messenger sunt foarte extinse si ar trebui folosite pentru a evita piratarea contului sau alte neplaceri.

Cum sa gasiti setarile Messenger?

1. Setarile Messenger - unde sunt si cum sa le schimbati?

Dupa deschiderea Messenger, majoritatea utilizatorilor care nu sunt familiarizati cu aplicatia se pot intreba unde sunt setarile acesteia. Ecranul principal al aplicatiei nu sugereaza in nici un fel locatia setarilor. Pentru a deschide setarile Messenger pe telefon, trebuie sa apasati pe fotografia de pe profil afisat in coltul din stanga sus a aplicatiei. Alaturi apare inscriptia ,,Chat". Va aparea apoi o fereastra cu numeroase setari la alegere. Odata ce ati rezolvat misterul unde se afla setarile voastre, cum sa va schimbati setarile Messenger este o sarcina mult mai usoara.

Ce setari Messenger sunt accesibile pentru utilizator?

Acum ca stim cum sa gasim setarile Messenger, este timpul sa ne uitam la categoriile acestora. Rasfoind setarile aplicatiei de sus in jos, exista o serie de optiuni diferite din care sa alegeti. Prima este sa setati modul Messenger luminos sau intunecat. O puteti schimba rapid atingand pictograma glisor de langa ea. Modulul intunecat este perfect pentru persoanele cu ochii obositi, in timp ce modul luminos este putin mai usor de citit. Prin setarile principale ale Messenger putem comuta si contul din aplicatie pe alta. Aceasta este o optiune utila, de exemplu, pentru trecerea rapida de la un cont privat la unul de serviciu. Mai jos, se gaseste, de asemenea folderul cereri de mesaje si spam, unde pot merge mesajele de la persoanele pe care nu le avem ca prieteni.

Un element important a setarilor Messenger este statutul activitatii. Este o chestiune de alegere daca vrem sa ne informam prietenii despre faptul ca sunt online. Daca nu vrem sa facem acest lucru, putem de bifa aceasta optiune. Totusi, trebuie sa tinem cont ca, in acelasi timp, nu vom putea vedea daca prietenii nostri sunt online. Sub statutul activitatii, avem acces la schimbarea numelui de utilizator - sfarsitul adresei URL care corespunde contului nostru de pe Facebook.

Setari Messenger - confidentialitate

O categorie importanta a setarilor Messenger sunt setarile de confidentialitate. De exemplu, va puteti confirma identitatea introducand detaliile unui dispozitiv de incredere pe care il utilizati in fiecare zi. In aceasta sectiune de setari, avem acces si la lista de conturi blocate: putem debloca utilizatorii selectati sau putem adauga altii noi in lista. Prin setarile de confidentialitate din aplicatia Messenger putem determina destinatarii doriti ai povestilor pe care le cream: toti, numai prieteni sau selectati prin setari personalizate de afisare. De asemenea, puteti ascunde povestile de la anumite persoane selectate. Putem gestiona cu afisarea povestilor altor persoane prin micsorarea sunetului povestii de la utilizatorii Messenger pe care nu vrem sa le vedem.

Cum se poate schimba sunetul pe Messenger - notificari si sunete pe Messenger

Pentru numerosi utilizatori Messenger, posibilitatea de a schimba notificarile si sunetele din aplicatie poate fi o optiune valoroasa. Prin setarile Messenger, puteti dezactiva complet notificarile si sunetele, desi aceasta este doar o optiune temporara care functioneaza pentru minim 15 minute si maxim 24 de ore. Dezactivarea notificarilor pentru o perioada mai lunga de timp se aplica numai conversatiilor individuale. Atingand glisoarele, putem activa sau dezactiva previzualizarea notificarilor, inclusiv notificarile mesajelor trimise catre un cont public. In functie de preferintele voastre, puteti activa sau dezactiva iluminarea de fundal a ecranului pentru notificari.

Cand folositi aplicatia Messenger, nu trebuie sa ramaneti la sunete standard de notificare - exista o selectie larga ale lor. In setarile Messenger, puteti seta unul dintre multele sunete pentru mesaje si tonuri de apel, adaptandu-le la preferintele voastre. In mod similar, puteti activa sau dezactiva complet vibratia telefonului pentru notificari si sunete din aplicatii (de exemplu, atunci cand introduceti textul).

Cum se poate schimba sunetul pe Messenger? Trebuie sa se deschida fila "Notificari" (sunt notificari din noile mesaje sau apeluri). Pentru a schimba sunetul mesajului in Messenger, selectati optiunea ,,Ton de apel". Va aparea o fereastra care arata o lista de sunete de pe telefonul nostru. Prin urmare, putem alege unul dintre sunetele care este instalat in smartphone-ul nostru.

Avem si capacitatea de a schimba sunetul unui apel vocal pe Messenger. Pentru a face acest lucru, selectati optiunea ,,Ton de apel gratuit". Daca nu suntem multumiti de sunetele instalate in smartphone-ul nostru, putem descarca mai devreme un alt sunet (de ex. in format mp3) si salvat in memoria interna a telefonului (catalog "Rightones"). Va aparea apoi in lista tonuri de apel.

Setari suplimentare ale aplicatiei Messenger despre care merita sa stiti

Puteti activa salvarea datelor mobile in setarile Messenger. Atunci videoclipurile si fotografiile nu sunt descarcate automat, ci doar dupa ce faceti clic. Printr-o categorie separata de setari SMS, puteti activa afisarea mesajelor SMS de pe telefon pe Messenger. In mod similar, puteti configura contactele de pe telefon cu aplicatia. Daca nu doriti sa pierdeti fotografiile facute cu camera foto in Messenger, puteti activa salvarea automata. Este posibila schimbarea culori modului pictogramelor emoji. Pentru multe persoane, abilitatea de a activa sau dezactiva bulele de chat care apar pe ecranul telefonului poate fi o optiune importanta.

Messenger va ofera, de asemenea, acces la setarile contului pe Facebook. Cu toate acestea, acest lucru necesita autentificare nu numai la aplicatia Messenger, ci si la Facebook. Apoi va puteti schimba informatiile personale: nume si prenume si detalii de contact. Exista acces la setarile de securitate, care contin informatii despre dispozitivele de pe care ne autentificam. Putem acolo schimba parola si configura autentificarea cu doi factori.

huse telefoane vezi modelele

Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Evaluare: 4.60 / 5.0 (12)
Rating-ul dumneavoastra
Please select one of each of the ratings above.