Telefonul nu anunta despre primirea mesajelor SMS – ce putem face?

Primesti mesaje, despre care nu stii ca au sosit, deoarece smartphone-ul dvs. nu semnalizeaza acest lucru in nici un fel? Acest lucru ar putea indica faptul ca setarile de pe telefonul dvs. nu sunt calibrate corect sau din multe alte motive. Mai jos sunt cateva modalitati eficiente de a trata problema in functie de cauza acesteia.

Asiguraţi-vă că telefonul dvs. nu are sunetul oprit

Telefonul nu anunţă despre primirea mesajelor SMS – ce putem face?

Cel mai simplu motiv pentru a nu notifica mesajele SMS pe telefonul dvs. este oprirea sunetului.Veti iesi din modul de sunet al smartphone-ului fie utilizand butonul de crestere a volumului de pe carcasa, fie modificand setarile de sunet. Daca doriti ca smartphone-ul sa emita un semnal sonor la mesajele text primite, mutati cursorul la dreapta pentru volumul soneriei. De asemenea, merita sa va asigurati ca modul silentios sau modul „Nu deranja” nu este selectat.

Verificaţi setările de notificare

Uneori, motivul pentru care nu primiti notificari despre mesajele SMS noi este pur si simplu dezactivarea acestora in setarile smartphone-ului. Pentru a o modifica, accesati setarile aplicatiei, apoi selectati aplicatia „Mesaje” din lista extinsa. In atributele sale de notificare trebuie sa selectati optiunea „Permite notificari”.

Setaţi sunetul notificărilor

Lipsa de semnalizare a mesajelor SMS noi de catre telefon poate reiesi de asemenea din nealocarea unui ton de apel.Pentru a seta tonul de apel pentru acest tip de modificari, accesati setarile ton de apel si vibratie de pe smartphone-ul dvs. Exista o gama larga de tonuri de apel de sistem din care sa alegeti, dar va puteti atribui propriul sunet selectand optiunea de muzica de pe dispozitiv.

Alte cauze neprimiri notificărilor despre mesajele SMS

Uneori cauza lipsei de notificari legate de primirea mesajelor SMS poate fi utilizarea in telefonul Android a o tema gresita. De obicei, acest lucru se aplica altelor teme de pe web, asa ca va recomandam insistent sa folositi cele aprobate de producator. Pentru a schimba motivul pe smartphone, accesati ecranul principal si setarile de fundal, apoi selectati fila „Motive”.

Noul mesaj text poate fi ignorat de smartphone atunci cand utilizati unele jocuri si aplicatii. Apoi, merita sa va asigurati ca notificarile legate de primirea mesajelor SMS vin dupa ce il dezactivati. In setarile aplicatiei „Mesaje”, puteti activa notificarile pe ecranul de blocare si in panoul de notificari. Apoi, chiar daca mesajul SMS nu este semnalizat acustic din cauza utilizarii unei alte aplicatii, il vei observa dupa ce il veti opri.

Huse telefoane Vezi modelele
Andrei Sava
Andrei Sava

Iubitor de noi tehnologii, fascinat de dispozitivele mobile de ani de zile. Un pasionat iubitor de gadgeturi şi tester de accesorii GSM. Recent - un recenzent de echipamente electronice şi editor. În timpul liber se ocupă de desfăşurarea unor activităţi de bricolaj şi se joacă pe consolă. Pe blog etuo se ocupă de rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic utilizatorii de smartphone-uri.

Please select one of each of the ratings above.