0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Colectie de huse de telefon tiparite - Natural

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Huse din silicon cu design inspirat din natură

Crezi că natura e cea mai bună sursă de energie la care te poți conecta? Ai dreptate, așa că încarcă-ți bateriile cât mai des prin plimbări în aer liber și observă cu atenție toate miracolele vegetale care te înconjoară. Pentru a te bucura de peisaje inedite și când nu ai timp de plimbări, aruncă o privire în catalogul online Etuo.ro. Colecția de carcase din silicon cu imprimeu natură sunt soluția ideală pentru a-ți reaminti că trebuie să îți faci timp pentru frumusețea verde care ne înconjoară. Imprimeurile de pe husele din silicon sunt variate, de la munți învăluiți în ceață, până la ape de un albastru profund și ramuri de conifere care îți induc un sentiment de liniște. Astfel de peisaje îți reamintesc instant că natura este extensia caselor noastre din cărămidă, că merită protejată și explorată.

Huse de protecție rezistente

În natură există specii de arbori care trăiesc sute de ani și ne uimesc prin rezistența lor tenace. Dincolo de imprimeurile cu peisaje inedite din natură, husele din catalogul online Etuo.ro împrumută de la natură și această trăsătură. Deși nu vorbim despre rezistență de sute de ani, carcasele de protecție din silicon sunt durabile în timp, gata să îți protejeze smartphoneul în orice situație neplăcută. Protecția pe care ți-o oferă este de 100%. Așa că ține-ți telefonul la distanță de murdărie, zgârieturi și șocuri mecanice. Flexibile și fiabile, husele de protecție cu imprimeu natură sunt ușor de îndepărtat și facilitează curățarea eficientă a telefonului tău. Prevăzute cu decupaje, carcasele din silicon nu îți limitează accesul la camera foto sau amprenta digitală. Mai mult, căștile sau încărcătorul se atașează ușor și rapid.

Carcase de protecție cu imprimeu natură

Vremea cadourile inspirate nu trece niciodată. Nu ai nevoie de motive pentru a face o bucurie celor dragi. Surprizele sunt neașteptate, nu-i așa? Alege o husă de protecție din silicon cu un imprimeu natură inspirat și surprinde-i pe cei dragi. Un astfel de cadou poate fi și invitația perfectă la o drumeție din care să vă întoarceți cu bateriile încărcate. Descoperă gama de huse din silicon și explorează frumusețile naturii cu prietenii tăi!