0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Colectie de huse de telefon tiparite - Pastelove

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase din silicon cu motive florale

Here comes the sun! Arcuiește-te în soare și inspiră parfumul florilor de primăvară! A venit anotimpul în care schimbările se țin lanț. Așa că înnoiește-ți garderoba și husa de protecție a smartphoneului tău. La fel ca tine, și el are nevoie de o schimbare plină de culoare. Răsfoiește catalogul online Etuo.ro și alege-ți o carcasă din silicon cu un design inedit. Culorile pastelate ale huselor de protecție din silicon te trimit cu gândul la delicatețea și rafinamentul stampelor japoneze. Vedeta florală care domină majoritatea carcaselor din colecție este bujorul, o floare regală prin frumusețea sa, simbol al bogăției și onoarei.

Huse de protecție rezistente și flexibile

Designul cu iz exotic e dublat de calitatea extraordinară a materialelor din care husele din silicon sunt confecționate. Ține-ți smartphoneul la distanță de murdărie, zgârieturi și șocuri mecanice. Cu un grad înalt de flexibilitate, husele cu motive florale se potrivesc oricărui tip de smartphone. Simplu de înlăturat, carcasele din silicon facilitează curățarea eficientă a telefonului tău. Decupajele cu care husele din silicon sunt prevăzute permit accesarea rapidă și ușoară a camerei foto și a amprentei digitale. Căștile sunt ușor de atașat, așa că fii gata să pui pe repeat „Here Comes the Sun” și străbate orașul îmbrăcat în nuanțele pastelate ale pomilor înfloriți.

Huse de protecție cu motive florale

Pregătește-le celor dragi un cadou de excepție! E momentul să simtă și ei miresmele și magia primăverii prin toți porii. De altfel, carcasele de protecție din silicon cu motive florale sunt un cadou inspirat în orice perioadă a anului. Sunt rafinate și stylish, așa că sigur nu vei da greș. Descoperă gama variată de carcase din silicon cu motive florale! Ține pasul cu primăvara!