Cauta huse pentru telefonul tau:
Marca dispozitiv
Model dispozitiv
   
0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos

Colectie de huse de telefon tiparite - Summer Vibes

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Carcase din silicon cu design de vară

Summertime vibes gonna get me high. Pregătește-te să simți vibrațiile verii prin toți porii! Lasă bronzul și sarea de mare să creeze opere de artă pe pielea ta! Profilează-ți silueta în soare și lasă briza să te remodeleze! Fii pe aceeași lungime de undă cu vara! Ready? Atunci înnoiește-ți garderoba cu haine lejere și colorate și asortează-ți smartphoneul la nebunia de culoare. Aruncă o privire în catalogul online Etuo.ro și alege o husă potrivită noului tău stil. Hai în vacanță! Modelele de carcase cu design de vară se întrec în printuri inspirate și originale, concepute pentru toate gusturile. De la fructe exotice la halbe de bere, grafica huselor cu design de vară te va transforma într-o persoană stylish care îți afirmă hotărât personalitatea.

Huse de protecție pentru o vară agitată

Smartphoneul tău vibrează de bucurie că plecați în vacanță. Creează și pentru el un look de care să se simtă mândru în mijlocul mulțimii de pe plajă! Carcasele din silicon din catalogul online Etuo.ro sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente în timp. Așa că e momentul să spui adio zgârieturilor, șocurilor mecanice și murdăriei. Datorită husei de protecție care se îndepărtează ușor, igiena telefonului tău va deveni o constantă. Carcasele cu design de vară sunt prevăzute cu decupaje care facilitează accesul la camera foto și amprenta digitală. Pregătește-te de fotografiat ca un profesionist! Vara asta o să fie plină de momente care merită imortalizate. Nu uita nici de căști! Datorită huselor din silicon le poți atașa fără bătăi de cap la telefonul tău. Secretul unei vacanțe de vis e muzica bună.

Carcase colorate cu design de vară

Hai în vacanță cu toți cei dragi! Pregătește-i și pe ei de drum așa cum se cuvine! O husă cu design de vară, plină de culoare și strălucire este un cadou care le va transmite doar voie bună. Descoperă toată gama de huse de protecție cu design de vară! Ia pulsul verii!