0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Politica de confidentialitate



§ 1 Dispozitii generale

 

1.1. Prezenta politica de confidentialitate a Magazinului pe internet are caracter informativ, ceea ce inseamna ca nu reprezinta sursa de obligatii pentru Beneficiarii sau Clientii Magazinului Online.

1.2. Administratorul de date personale colectate prin intermediul Magazinului pe Internet este compania HS-trade sp. z o.o. sp. k. cu sediul in Polonia, CIF: RO41616629, Nr. de Inreg. in Reg. Com.: 0000618052, adresa de e-mail: contact@etuo.ro, numar telefon: 0312 29.70.45 (numar taxat standard - conform tarifului operatorului) - denumita in continuare"Administrator" si fiind in acelasi timp Furnizorul de servicii al Magazinului online si Vanzator. Datele de contact pentru clientii din Romania sunt: nr de telefon: 0312 29.70.45, adresa de e-mail: contact@etuo.ro

1.3. Datele personale ale Beneficiarului si Clientului sunt prelucrate in conformitate cu Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si Legea 356/2002 privind comertul electronic.

1.4. Administratorul manifesta atentie deosebita pentru a proteja interesele persoanei vizate si asigura in mod special ca datele colectate de el sunt prelucrate in conformitate cu legea; colectate in scopuri specificate, legale si nu sunt supuse prelucrarii ulterioare, incompatibila cu aceste scopuri; in esenta corecte si adecvate cu scopurile pentru care sunt prelucrate si stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanelor vizate, nu mai mult decat este necesar pentru a atinge scopul prelucrarii.

1.5. Orice cuvinte, fraze si acronime aparute pe aceasta pagina si care incep cu majuscula (ex: Vanzator, Magazin Online, Serviciu Electronic) trebuie intelese conform definitiilor din Regulamentul Magazinului Online disponibil pe paginile Magazinului Online.



§ 2 Scopul si domeniul de colectare a datelor si destinatarii datelor

 

2.1. Orice scop, domeniu precum si destinatarii datelor prelucrate de Administrator rezulta ca urmare a actiunilor intreprinse de catre Beneficiar sau Client in Magazinului Online. De exemplu, in cazul in care Clientul in timp ce plaseaza Comanda alege receptionarea personala in locul expedierii prin curier, atunci datele lui personale vor fi prelucrate in scopul incheierii si realizarii Contractului de Vanzare, dar nu vor fi puse la dispozitia operatorului de transport din subordinea Administratorului.

2.2. Scopuri posibile de colectare a datelor personale ale Beneficiarilor sau Clientilor de catre Administrator:

    2.2.1 incheierea si realizarea Contractului de Vanzare sau a contractului de prestare a Serviciilo Electronice (de exemplu, Contul).

    2.2.2 Marketing direct al produselor proprii sau a serviciilor Administratorului.

    2.2.3. Posibili destinatari ai datelor personale ale Clientilor Magazinului Online:

        2.2.3.1 In cazul Clientului care beneficiaza, in Magazinul Online, de livrarea prin expediere postala sau expediere prin curier, Administratorul pune la dispozitia transportatorului sau a intermediarului ales, care realizeaza expedierea la solicitarea Administratorului, datele cu caracter personal ale Clientului.

        2.2.3.2 In cazul Clientului care prin intermediul Magazinului Online, utilizeaza plata electronica sau plata cu cardul, Administratorul pune la dispozitie datele cu caracter personal ale Clientului, entitatii desemnate sa asigure platile de mai sus in Magazinul Online.

    2.2.4. Administratorul poate procesa urmatoarele date personale ale Beneficiarilor sau Clientilor care utilizeaza Magazinul Online: numele si prenumele; adresa de e-mail; numarul de telefon de contact; adresa de livrare (strada, numar, numarul locuintei, codul postal, localitatea, tara), adresa de domiciliu / de serviciu / adresa sediului (daca este alta decat adresa de livrare). In cazul Beneficiarilor sau Clientilor non- consumatori Administratorul poate procesa suplimentar denumirea firmei si codul de identificare fiscala (CIF) al Beneficiarului sau Clientului.

    2.2.5. Furnizarea datelor cu caracter personal mentionate in paragraful precedent poate fi indispensabila pentru incheierea si realizarea Contractului de vanzare sau a contractului de prestare de Servicii Electronice in Magazinul Online. Orice domeniul de aplicare a datelor necesare pentru incheierea unui acord este indicat anterior pe site-ul Magazinul Online si in Regulamentul Magazinului Online.



§ 3 Google analytics, date operationale

 

3.1. Administratorul beneficiaza in Magazinul Online de serviciile Google Analytics si Universal Analytics furnizate de firma Google Inc. (,,Google"), cu sediul la adresa 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Aceste servicii ajuta Administratorul sa analizeze dinamica activitatii in Magazinul Online.

3.2. Datele colectate, in cadrul serviciilor de mai sunt prelucrate in mod anonim (sunt asa numitele date operationale care nu permit identificarea persoanei) pentru generarea de statistici care ajuta la administrarea Magazinului Online. Aceste date au un caracter cumulativ si anonim, deci nu contin trasaturi de identificare a persoanelor care viziteaza paginile Magazinului Online. Aceste date nu sunt puse la dispozitia persoanelor terte.

3.3. Administratorul, beneficiind de serviciile de mai sus in cadrul Magazinului Online colecteaza date precum sursa si mediul de achizitie a Beneficiarilor precum si modul lor de comportare pe paginile Magazinul Online, informatii despre dispozitivele si browser-ele de pe care se acceseaza paginile, date geografice, date legate de comenzi (continutul cosului si valoarea sa), date demografice (varsta, sex) si interesele.

3.4. Informatii detaliate despre principiile de functionare a serviciilor Google Analytics si Universal Analytics, inclusiv principiile de colectare si prelucrare a datelor sunt disponibile aici: Cum utilizeaza Google datele cand folosesti pagini sau aplicatii ale partenerilor nostri (www.google.com/intl/ro/policies/privacy/partners/)

3.5. Informatii privind utilizarea fisierelor cookie pe paginile Magazinului Online sunt disponibile in politica cookies, separata, disponibila pe site-ul Magazinul Online.



§ 4 Baza de prelucrare a datelor

 

4.1. Furnizarea datelor personale de Beneficiar sau Client este voluntara, insa nefurnizarea datelor solicitate pe paginile Magazinului Online si in Regulamentul Magazinului Online, absolut necesare pentru incheierea si realizarea Contractului de vanzare sau a contractului de furnizare a Serviciilor Electronice are ca rezultat imposibilitatea incheierii acestui contract.

4.2. Baza de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Beneficiarului sau Clientului este constituita de necesitatea realizarii contractului aceasta fiind parte sau la cererea acesteia antreprinderea de actiuni, inaintea incheierii acordului. In cazul prelucrarii datelor in scopul marketingului direct al produselor sau serviciilor Administratorului, baza unei astfel de prelucrari este:

(1) acordul prealabil al Beneficiarului sau Clientului sau

(2) indeplinirea obiectivelor legale realizate de catre Administrator (in conformitate cu Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, astfel se considera interes legal, in special cazul marketing-ului direct de produse sau servicii ale Administratorului).



§ 5 Dreptul controlului, accesului la continutul propriilor date personale si corectarea acestora

 

5.1. Beneficiarul sau Clientul are dreptul accesului la continutul datelor sale si posibilitatea corectarii acestora.

5.2. Fiecare persoana are dreptul de a controla prelucrarea datele referitoare la propria identitate, continute in baza de date a Administratorului, dar mai ales dreptul la: solicitarea completarii, actualizarii, rectificarii datelor personale, suspendarea temporara sau permanenta a prelucrarii sau stergerea acestora, daca sunt incomplete, neactuale, incorecte sau au fost colectate prin incalcarea legii sau nu mai sunt necesare pentru scopul in care au fost colectate.

5.3. In cazul exprimarii acordului de catre Beneficiar sau Client pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct a produselor sau serviciilor proprii ale Administratorului, acordul poate fi revocat in orice moment.

5.4. In cazul in care Administratorul intentioneaza sa prelucreze sau prelucreaza datele Beneficiarului sau Clientului in scop de marketing direct a produselor sau serviciilor proprii, respectiva persoana are de asemenea dreptul la:

(1) inaintarea unei cereri scrise, motivate, de incetare a prelucrarii datelor din cauza situatiei sale speciale sau

(2) inaintarea unei cereri prin care se opune prelucrarii datelor sale.

5.5. In scopul realizarii celor specificate mai sus Administratorul poate fi contactat prin trimiterea unui mesaj scris sau prin posta electronica pe adresa Administratorului, indicata la inceputul acestei politici de confidentialitate.



§ 6 Dispozitii finale

 

6.1. Magazinul online poate contine link-uri catre alte site-uri. Administratorul recomanda ca, dupa trecerea la o alta pagina, sa fie citite si intelese normele respectivei politici de confidentialitate. Prezenta politica de confidentialitate este valabila doar pentru acest Magazin Online.

6.2. Administratorul utilizeaza masuri tehnice si organizatorice care asigura protectia datelor prelucrate cu caracter personal, potrivit riscurilor si categoriilor de date protejate, in special, protejarea datelor impotriva accesarii lor de persoanele neautorizate, preluarea lor de catre o persoana neautorizata, prelucrarea lor cu incalcarea reglementarilor in vigoare precum si modificarea, pierderea, deteriorarea sau distrugerea acestor date.

6.3. Administratorul pune la dispozitie corespunzator urmatoarele masuri tehnice de prevenire a achizitionarii si modificarii de catre persoane neautorizate a datelor cu caracter personal transmise pe cale electronica:

     6.3.1. Asigurarea bazei de date impotriva accesului neautorizat.

     6.3.2. Certificat SSL pe paginile Magazinului Online unde sunt inscrise datele Clientilor.

     6.3.3. Criptarea datelor folosite pentru autentificarea Beneficiarului.

     6.3.4. Accesul la Cont doar dupa introducerea login-ului individual si a parolei.



§ 7 Plangere adresata organismului de supraveghere

 

7.1. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la organismul de supraveghere, adica la Inspectorul General pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

7.2. Informatii privind autoritatea competenta de monitorizare a protectiei datelor cu caracter personal.

Denumire:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Sediul social si sediu central: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Adresa de corespondenta: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Centrala Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212
Cabinet Presedinte: +40.318.059.220
FAX: +40.318.059.602
Pagina web: https://www.dataprotection.ro
Email: anspdcp@dataprotection.ro; dpo@dataprotection.ro