Cauta huse pentru telefonul tau:
Model dispozitiv
Apple iPad (2017) Apple iPad (2018) Apple iPad Air (2019) Apple iPad Air 2 Apple iPad mini (2019) Apple iPad mini 4 Apple iPad Pro 9.7 Apple iPad Pro 10.5 Apple iPad Pro 11 Apple iPad Pro 12.9 (2018) Apple iPhone 4/4S Apple iPhone 5 / 5S Apple iPhone 5SE Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s Apple iPhone 6 Plus Apple iPhone 6s Plus Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Plus Apple iPhone 8 Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone X Apple iPhone XR Apple iPhone XS Apple iPhone XS Max Apple iPhone 11 Apple iPhone 11 Pro Max Apple iPhone 11 Pro Alcatel 1X Alcatel 1X (2019) Alcatel 1C (2019) Alcatel 1S Alcatel 3 Alcatel 3 (2019) Alcatel 3C Alcatel 3V Alcatel 3X (2019) Alcatel 5 Alcatel 5V Alcatel A2 XL Alcatel A3 Alcatel A3 XL Alcatel A5 LED Alcatel A7 Alcatel A7 XL Alcatel Idol 4 Alcatel Idol 4S Alcatel Idol 5S Alcatel Pixi 4 (5) 4G (5045X) Alcatel Pixi 4 (5) 3G (5010) Alcatel Pixi 4 (6) 3G Alcatel Pixi 4 (6) LTE Alcatel POP 4 Alcatel POP 4 Plus Alcatel One Touch Go Play Alcatel One Touch Idol 3 (4.7) Alcatel One Touch Pop 3 (5) Alcatel One Touch PIXI 3 (4.5) Alcatel One Touch PIXI First Alcatel U5 Alcatel U5 3G (4047D) Alcatel U5 HD Allview C6 Quad 4G Allview P6 Energy Allview P6 Energy Lite Allview Soul X5 Pro Allview X1 Soul Allview X3 Soul Lite Allview X4 Soul Allview X4 Soul Style Archos 55 Helium Plus Asus Pegasus 5000 Asus ROG Phone Asus ROG Phone 2 Asus Zenfone 2 Laser (ZE500KL) Asus Zenfone 2 Laser (ZE550KL) Asus Zenfone 3 (ZE520KL) Asus Zenfone 3 (ZE552KL) Asus Zenfone 3 Deluxe (ZS570KL) Asus Zenfone 3 Laser (ZC551KL) Asus Zenfone 3 Max (ZC520TL) Asus Zenfone 3 Max (ZC553KL) Asus Zenfone 4 (ZE554KL) Asus Zenfone 4 Max (ZC520KL) Asus Zenfone 4 Max (ZC554KL) Asus Zenfone 4 Pro (ZS551KL) Asus Zenfone 4 Selfie Pro (ZD552KL) Asus Zenfone 5 (ZE620KL) Asus Zenfone 5 Lite (ZC600KL) Asus Zenfone 5Z (ZS620KL) Asus Zenfone 6 Asus Zenfone 6 (ZS630KL) Asus Zenfone AR Asus Zenfone C Asus Zenfone GO (ZB552KL) Asus Zenfone GO (ZC500TG) Asus Zenfone Lite (L1) (ZA551KL) Asus Zenfone Live (ZB501KL) Asus Zenfone Max (ZC550KL) Asus Zenfone Max Plus (M1) Asus Zenfone Max Pro (M1) (ZB601KL/ZB602KL) Asus Zenfone Max (M1) (ZB556KL) Asus Zenfone Max (M2) (ZB633KL) Asus Zenfone Max Pro (M2) (ZB631KL) Asus Zenfone Zoom Asus Zenfone Zoom S (ZE553KL) Asus Zenpad 3S 10 (Z500M) Blackberry DTEK50 Blackberry KeyOne BlackBerry KEY2 BlackBerry KEY2 LE Blackberry Motion BQ Aquaris VS BQ Aquaris VS Plus BQ Aquaris X BQ Aquaris X Pro BQ Aquaris X2 Pro BQ Aquaris X5 Coolpad Modena Coolpad Modena 2 Coolpad Porto S Coolpad Torino S Doogee BL5000 Doogee BL7000 Doogee BL12000 Doogee Homtom HT3 Doogee Homtom HT3 Pro Doogee Mix Doogee T6 Pro Doogee X55 Doogee X60L Doogee Y6 Google Pixel Google Pixel XL Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL Google Pixel 3a Google Pixel 3a XL Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL HTC 10 HTC 10 Evo HTC 10 Lifestyle HTC Desire 10 Lifestyle HTC Desire 12 HTC Desire 12 Plus HTC Desire 12s HTC Desire 19 Plus HTC Desire 310 HTC Desire 530 HTC Desire 620 HTC Desire 626 HTC Desire 630 HTC Desire 650 HTC Desire 820 HTC Desire 825 HTC Desire 830 HTC One (A9) HTC One (A9s) HTC One (M8s) HTC One (M9) HTC (M9) Prime Camera Edition HTC One (X9) HTC U 11 HTC U11 Life HTC U11 Plus HTC U12 Life HTC U12 Plus HTC U Play HTC U Ultra Huawei Ascend G620s Huawei Ascend G730 Huawei Enjoy 7S Huawei Enjoy 9 Huawei Enjoy 9s Huawei G8 Huawei GX8 Huawei Honor 4C Huawei Honor 5C Huawei Honor 5X Huawei Honor 6A Huawei Honor 6A Pro Huawei Honor 6C Huawei Honor 6C Pro Huawei Honor 6X Huawei Honor 7 Huawei Honor 7A Huawei Honor 7C Huawei Honor 7S Huawei Honor 7X Huawei Honor 7 Lite Huawei Honor 8 Huawei Honor 8A Huawei Honor 8S Huawei Honor 8X Huawei Honor 8 Lite Huawei Honor 8 Pro Huawei Honor 9 Huawei Honor 9i Huawei Honor 9N Huawei Honor 9X Huawei Honor 9X Pro Huawei Honor 9 Lite Huawei Honor 9 Premium Huawei Honor 9 Pro Huawei Honor 10 Huawei Honor 10 Lite Huawei Honor 20 Huawei Honor 20 Lite Huawei Honor 20 Pro Huawei Honor Note 10 Huawei Honor Play Huawei Honor Play 8A Huawei Honor V9 Huawei Honor V20 Huawei Honor V10 Huawei Honor View 10 Huawei Honor View 20 Huawei Mate 8 Huawei Mate 9 Huawei Mate 9 Pro Huawei Mate 10 Huawei Mate 10 Lite Huawei Mate 10 Pro Huawei Mate 10 Porsche Design Huawei Mate 20 Huawei Mate 20 Lite Huawei Mate 20 Pro Huawei Mate 20 X Huawei Mate 30 Huawei Mate 30 Lite Huawei Mate 30 Pro Huawei Mate S Huawei MediaPad M2 8.0 Huawei MediaPad M2 10.0 Huawei MediaPad M3 8.4 Huawei MediaPad M3 Lite 10 Huawei MediaPad M5 10 Huawei MediaPad M5 8.4 Huawei MediaPad M5 Lite 8 Huawei MediaPad M5 Lite 10 Huawei Mediapad M6 8.4 Huawei Mediapad M6 10.8 Huawei MediaPad T1 8.0 Huawei MediaPad T1 10.0 Huawei MediaPad T3 7 Huawei Mediapad T3 7 (BG2-U01) Huawei MediaPad T3 8.0 Huawei MediaPad T3 10 Huawei MediaPad T5 10 Huawei Nova Huawei Nova Plus Huawei Nova Smart Huawei Nova 2 Huawei Nova 2S Huawei Nova 2 Lite Huawei Nova 3 Huawei Nova 3i Huawei Nova 4 Huawei Nova 5T Huawei P8 Huawei P8 Lite Huawei P8 Lite (2017) Huawei P9 Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Mini Huawei P9 Lite (2017) Huawei P9 Plus Huawei P10 Huawei P10 Lite Huawei P10 Plus Huawei P20 Huawei P20 Lite Huawei P20 Lite (2019) Huawei P20 Pro Huawei P30 Huawei P30 Lite Huawei P30 Pro Huawei P Smart Huawei P Smart (2019) Huawei P Smart Plus Huawei P Smart Plus (2019) Huawei P Smart Z Huawei ShotX Huawei Y3 Huawei Y3 II Huawei Y3 (2017) Huawei Y3 (2018) Huawei Y5 Huawei Y5 (2017) Huawei Y5 (2018) Huawei Y5 (2019) Huawei Y5 II Huawei Y6 Huawei Y6 (2017) Huawei Y6 (2018) Huawei Y6 (2019) Huawei Y6 II Huawei Y6 II Compact Huawei Y6 Pro Huawei Y6 Pro (2017) Huawei Y6 Pro (2019) Huawei Y6 Prime (2018) Huawei Y7 Huawei Y7 (2018) Huawei Y7 (2019) Huawei Y7 Prime Huawei Y7 Prime (2018) Huawei Y7 Prime (2019) Huawei Y7 Pro (2019) Huawei Y9 (2018) Huawei Y635 Kindle 10 Kindle Paperwhite Kindle Paperwhite 4 Lenovo B Lenovo C2 Power Lenovo Moto E3 Lenovo Moto G4 Lenovo Moto G4 Plus Lenovo Moto G4 Play Lenovo Moto G5 Lenovo Moto G5 Plus Lenovo Moto M Lenovo Moto Z Lenovo Moto Z Play Lenovo Moto Z Force Lenovo K5 Lenovo K5 Plus Lenovo K6 Lenovo K6 Note Lenovo K6 Power Lenovo Vibe A Lenovo Vibe C2 Lenovo Vibe P1M Lenovo P2 Lenovo Phab 2 Plus Lenovo Tab 2 A8-50 Lenovo Tab 2 A10-30 Lenovo Tab 2 A10-70 Lenovo Tab 3 A8-50 Lenovo Tab 3 7.0 (A7-30) Lenovo Tab 3 7.0 (A7-10) Lenovo Tab 3 7.0 Essential Lenovo Tab 4 7 Essential Lenovo Tab 4 8 Lenovo Tab 4 8 Plus Lenovo Tab 4 10 Lenovo Tab 10 TB-X103F Lenovo Tab 4 10 Plus LG Aristo LG F60 LG F70 LG G3 LG G4c LG G4s LG G5 LG G5 SE LG G6 LG G7 Fit LG G7 ThinQ LG G8 ThinQ LG G8s ThinQ LG G8x ThinQ LG K3 (LS450) LG K3 LTE (K100) LG K4 LG K4 (2017) LG K5 LG K7 LG K8 LG K8 (2017) LG K8 (2018) LG K9 LG K10 LG K10 (2017) LG K10 (2018) LG K20 LG K30 LG K40 LG K50 LG K50S LG Leon 4G LTE LG L Bello LG Magna LG Nexus 5X LG Q Stylus LG Q6 LG Q7 LG Q7 Plus LG Q8 LG Q60 LG Spirit 4G LTE LG Stylus 2 LG Stylus 2 Plus LG Stylus 3 LG V10 LG V20 LG V30 LG V30S ThinQ LG V40 ThinQ LG X Cam LG X Mach LG X Power LG X Power 2 LG X Power 3 LG X Screen LG X Style LG X Venture LG Zero Meizu 16th Meizu 16X Meizu M2 Meizu M2 Note Meizu M3 Meizu M3 Max Meizu M3 Note Meizu M3X Meizu M5 Meizu M5 Note Meizu M6 Meizu M6 Note Meizu M6s Meizu M6t Meizu M8 Meizu MX4 Meizu MX5 Meizu MX6 Meizu Note 9 Meizu Pro 5 Meizu Pro 6 Meizu Pro 6 Plus Meizu Pro 7 Meizu X8 Microsoft Lumia 532 Microsoft Lumia 535 Microsoft Lumia 540 Microsoft Lumia 550 Microsoft Lumia 640 Microsoft Lumia 650 Microsoft Lumia 950 Microsoft Lumia 950 XL Motorola Moto C Motorola Moto C Plus Motorola Moto E4 Motorola Moto E4 Plus Motorola Moto E5 Motorola Moto E5 Play 5.3 Motorola Moto E5 Plus Motorola Moto E6 Motorola Moto E6 Play Motorola Moto E6 Plus Motorola Moto G3 Motorola Moto G5s Motorola Moto G5s Plus Motorola Moto G6 Motorola Moto G6 Play Motorola Moto G6 Plus Motorola Moto G7 Motorola Moto G7 Play Motorola Moto G7 Plus Motorola Moto G7 Power Motorola Moto G8 Plus Motorola Moto X2 Motorola Moto X4 Motorola Moto X Play Motorola Moto X Style Motorola Moto Z2 Force Motorola Moto Z2 Play Motorola Moto Z3 Motorola Moto Z3 Play Motorola One Motorola One Action Motorola One Macro Motorola One Vision Motorola One Zoom Nokia 1 Nokia 1 Plus Nokia 2 Nokia 2.1 Nokia 2.2 Nokia 3 Nokia 3.1 Nokia 3.1 Plus Nokia 3.2 Nokia 4.2 Nokia 5 Nokia 5.1 Nokia 5.1 Plus Nokia 6 Nokia 6.1 (2018) Nokia 6.1 Plus Nokia 6.2 Nokia 7 Nokia 7 Plus Nokia 7.1 Nokia 7.1 Plus Nokia 7.2 Nokia 8 Nokia 8 Sirocco Nokia 8.1 Nokia 9 Pure View Nokia Lumia 735 Nokia X6 (2018) OnePlus One OnePlus Two OnePlus 3 OnePlus 3T OnePlus 5 OnePlus 5T OnePlus 6 OnePlus 6T OnePlus 7 OnePlus 7 Pro OnePlus 7T OnePlus X OPPO A1K OPPO A5 (2020) OPPO A9 (2020) OPPO AX7 OPPO Find X OPPO Reno 10x Zoom OPPO Reno OPPO Reno Z OPPO Reno 2 OPPO Reno 2Z OPPO RX17 Neo OPPO RX17 Pro Orange Dive 70 Orange Dive 71 Orange Neva Zen Philips Xenium X818 Pocophone F1 Razer Phone 2 Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy A3 (2016) Samsung Galaxy A3 (2017) Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A5 (2016) Samsung Galaxy A5 (2017) Samsung Galaxy A6 (2018) Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Samsung Galaxy A7 Samsung Galaxy A7 (2016) Samsung Galaxy A7 (2018) Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8 Plus (2018) Samsung Galaxy A8s Samsung Galaxy A9 (2018) Samsung Galaxy A10 Samsung Galaxy A20 Samsung Galaxy A20e Samsung Galaxy A30 Samsung Galaxy A30s Samsung Galaxy A40 Samsung Galaxy A50 Samsung Galaxy A60 Samsung Galaxy A70 Samsung Galaxy A80 Samsung Galaxy Ace 4 LTE Samsung Galaxy Core Plus Samsung Galaxy Core Prime Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy J1 Samsung Galaxy J2 Prime Samsung Galaxy J3 (2017) SM-J330 Samsung Galaxy J3 Pro Samsung Galaxy J3 (2016) Samsung Galaxy J3 (2017) Emerge Samsung Galaxy J4 Samsung Galaxy J4 Plus Samsung Galaxy J5 Samsung Galaxy J5 (2016) Samsung Galaxy J5 (2017) Samsung Galaxy J6 Samsung Galaxy J6 Plus Samsung Galaxy J7 (2016) Samsung Galaxy J7 (2017) Samsung Galaxy J7 Prime Samsung Galaxy J8 Samsung Galaxy M10 Samsung Galaxy M20 Samsung Galaxy M30 Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 10 Samsung Galaxy Note 10 Plus Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy S4 mini Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 Neo Samsung Galaxy S5 Mini Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Edge Samsung Galaxy S6 Edge Plus Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Active Samsung Galaxy S8 Plus Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 Plus Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10e Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy Tab A 7.0 (T285) Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) (T295) Samsung Galaxy Tab A 9.7 (T550) Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-P580) Samsung Galaxy Tab A 10.5 Samsung Galaxy Tab E 8.0 Samsung Galaxy Tab E 9.6 (T560) Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Samsung Galaxy Tab S5e Samsung Galaxy Tab S6 10.5 Samsung Galaxy Xcover 3 Samsung Galaxy Xcover 4 Samsung Galaxy Xcover 4s Sony Xperia 1 Sony Xperia 5 Sony Xperia 10 Sony Xperia 10 Plus Sony Xperia E3 Sony Xperia E4 Sony Xperia E4g Sony Xperia E5 Sony Xperia L1 Sony Xperia L2 Sony Xperia L3 Sony Xperia M2 Sony Xperia M4 Aqua Sony Xperia M5 Sony Xperia T3 Sony Xperia X Sony Xperia X Compact Sony Xperia X Performance Sony Xperia XA Sony Xperia XA Ultra Sony Xperia XA1 Sony Xperia XA1 Plus Sony Xperia XA1 Ultra Sony Xperia XA2 Sony Xperia XA2 Plus Sony Xperia XA2 Ultra Sony Xperia XZ Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia XZs Sony Xperia XZ1 Sony Xperia XZ1 Compact Sony Xperia XZ2 Sony Xperia XZ2 Compact Sony Xperia XZ2 Premium Sony Xperia XZ3 Sony Xperia Z1 Compact Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Compact Sony Xperia Z5 Sony Xperia Z5 Compact UMI London Vodafone Smart N9 Vodafone Smart N9 Lite Vodafone Smart X9 Wiko Freddy Wiko Harry 2 Wiko Lenny 2 Wiko Lenny 3 Wiko Lenny 4 Wiko Lenny 4 Plus Wiko Lenny 5 Wiko Pulp Fab 4G Wiko Robby Wiko Sunny 2 Plus Wiko Tommy Wiko Ufeel Wiko Ufeel Fab Wiko Ufeel Prime Wiko View Wiko View Go Wiko View Max Wiko View XL Wiko View 2 Wiko View 2 Pro Wiko View 3 Wiko WIM Lite Xiaomi Mi A1 Xiaomi Mi A2 Xiaomi Mi A2 Lite Xiaomi Mi A3 Xiaomi Mi4c Xiaomi Mi4S Xiaomi Mi5 Xiaomi Mi5C Xiaomi Mi5s Xiaomi Mi5s Plus Xiaomi Mi5X Xiaomi Mi6 Xiaomi Mi6X Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 Lite Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi 9 Xiaomi Mi 9 Lite Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi 9T Xiaomi Mi 9T Pro Xiaomi Mi Max Xiaomi Mi Max 2 Xiaomi Mi Max 3 Xiaomi Mi Mix Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi Mix 2S Xiaomi Mi Mix 3 Xiaomi Mi Note 2 Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 10 Xiaomi Mi Note 10 Pro Xiaomi Mi Play Xiaomi Redmi 3 Xiaomi Redmi 3 Pro Xiaomi Redmi 3S Xiaomi Redmi 4 Xiaomi Redmi 4A Xiaomi Redmi 4 Prime Xiaomi Redmi 4X Xiaomi Redmi 5 Xiaomi Redmi 5A Xiaomi Redmi 5 Plus Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 6 Pro Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Redmi 7A Xiaomi Redmi 8 Xiaomi Redmi 8A Xiaomi Redmi Go Xiaomi Redmi Pro Xiaomi Redmi S2 Xiaomi Redmi Note 2 Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi Redmi Note 3 Pro Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Redmi Note 4 Pro Xiaomi Redmi Note 4X Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Redmi Note 5 Pro Xiaomi Redmi Note 5A Xiaomi Redmi Note 5A Prime Xiaomi Redmi Note 6 Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi Note 7 Pro Xiaomi Redmi Note 8 Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Redmi Note 8T ZTE Axon 7 ZTE Axon 7 Mini ZTE Axon Mini ZTE Blade A5 (2019) ZTE Blade A310 ZTE Blade A452 LTE ZTE Blade A506 ZTE Blade A520 ZTE Blade A602 ZTE Blade A612 ZTE Blade L5 ZTE Blade L7 ZTE Blade L110 ZTE Blade V6 ZTE Blade V7 Lite ZTE Blade V8 ZTE Blade V8 Lite ZTE Blade V8 Mini ZTE Blade V9 ZTE Blade V10 Vita ZTE Blade V580
   
0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos

Politica de confidentialitate



§ 1 Dispozitii generale

 

1.1. Prezenta politica de confidentialitate a Magazinului pe internet are caracter informativ, ceea ce inseamna ca nu reprezinta sursa de obligatii pentru Beneficiarii sau Clientii Magazinului Online.

1.2. Administratorul de date personale colectate prin intermediul Magazinului pe Internet este compania HS-trade sp. z o.o. sp. k. cu sediul in Polonia, CIF: RO41616629, Nr. de Inreg. in Reg. Com.: 0000618052, adresa de e-mail: contact@etuo.ro, numar telefon: 0312 29.70.45 (numar taxat standard - conform tarifului operatorului) - denumita in continuare"Administrator" si fiind in acelasi timp Furnizorul de servicii al Magazinului online si Vanzator. Datele de contact pentru clientii din Romania sunt: nr de telefon: 0312 29.70.45, adresa de e-mail: contact@etuo.ro

1.3. Datele personale ale Beneficiarului si Clientului sunt prelucrate in conformitate cu Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si Legea 356/2002 privind comertul electronic.

1.4. Administratorul manifesta atentie deosebita pentru a proteja interesele persoanei vizate si asigura in mod special ca datele colectate de el sunt prelucrate in conformitate cu legea; colectate in scopuri specificate, legale si nu sunt supuse prelucrarii ulterioare, incompatibila cu aceste scopuri; in esenta corecte si adecvate cu scopurile pentru care sunt prelucrate si stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanelor vizate, nu mai mult decat este necesar pentru a atinge scopul prelucrarii.

1.5. Orice cuvinte, fraze si acronime aparute pe aceasta pagina si care incep cu majuscula (ex: Vanzator, Magazin Online, Serviciu Electronic) trebuie intelese conform definitiilor din Regulamentul Magazinului Online disponibil pe paginile Magazinului Online.



§ 2 Scopul si domeniul de colectare a datelor si destinatarii datelor

 

2.1. Orice scop, domeniu precum si destinatarii datelor prelucrate de Administrator rezulta ca urmare a actiunilor intreprinse de catre Beneficiar sau Client in Magazinului Online. De exemplu, in cazul in care Clientul in timp ce plaseaza Comanda alege receptionarea personala in locul expedierii prin curier, atunci datele lui personale vor fi prelucrate in scopul incheierii si realizarii Contractului de Vanzare, dar nu vor fi puse la dispozitia operatorului de transport din subordinea Administratorului.

2.2. Scopuri posibile de colectare a datelor personale ale Beneficiarilor sau Clientilor de catre Administrator:

    2.2.1 incheierea si realizarea Contractului de Vanzare sau a contractului de prestare a Serviciilo Electronice (de exemplu, Contul).

    2.2.2 Marketing direct al produselor proprii sau a serviciilor Administratorului.

    2.2.3. Posibili destinatari ai datelor personale ale Clientilor Magazinului Online:

        2.2.3.1 In cazul Clientului care beneficiaza, in Magazinul Online, de livrarea prin expediere postala sau expediere prin curier, Administratorul pune la dispozitia transportatorului sau a intermediarului ales, care realizeaza expedierea la solicitarea Administratorului, datele cu caracter personal ale Clientului.

        2.2.3.2 In cazul Clientului care prin intermediul Magazinului Online, utilizeaza plata electronica sau plata cu cardul, Administratorul pune la dispozitie datele cu caracter personal ale Clientului, entitatii desemnate sa asigure platile de mai sus in Magazinul Online.

    2.2.4. Administratorul poate procesa urmatoarele date personale ale Beneficiarilor sau Clientilor care utilizeaza Magazinul Online: numele si prenumele; adresa de e-mail; numarul de telefon de contact; adresa de livrare (strada, numar, numarul locuintei, codul postal, localitatea, tara), adresa de domiciliu / de serviciu / adresa sediului (daca este alta decat adresa de livrare). In cazul Beneficiarilor sau Clientilor non- consumatori Administratorul poate procesa suplimentar denumirea firmei si codul de identificare fiscala (CIF) al Beneficiarului sau Clientului.

    2.2.5. Furnizarea datelor cu caracter personal mentionate in paragraful precedent poate fi indispensabila pentru incheierea si realizarea Contractului de vanzare sau a contractului de prestare de Servicii Electronice in Magazinul Online. Orice domeniul de aplicare a datelor necesare pentru incheierea unui acord este indicat anterior pe site-ul Magazinul Online si in Regulamentul Magazinului Online.



§ 3 Google analytics, date operationale

 

3.1. Administratorul beneficiaza in Magazinul Online de serviciile Google Analytics si Universal Analytics furnizate de firma Google Inc. (,,Google"), cu sediul la adresa 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Aceste servicii ajuta Administratorul sa analizeze dinamica activitatii in Magazinul Online.

3.2. Datele colectate, in cadrul serviciilor de mai sunt prelucrate in mod anonim (sunt asa numitele date operationale care nu permit identificarea persoanei) pentru generarea de statistici care ajuta la administrarea Magazinului Online. Aceste date au un caracter cumulativ si anonim, deci nu contin trasaturi de identificare a persoanelor care viziteaza paginile Magazinului Online. Aceste date nu sunt puse la dispozitia persoanelor terte.

3.3. Administratorul, beneficiind de serviciile de mai sus in cadrul Magazinului Online colecteaza date precum sursa si mediul de achizitie a Beneficiarilor precum si modul lor de comportare pe paginile Magazinul Online, informatii despre dispozitivele si browser-ele de pe care se acceseaza paginile, date geografice, date legate de comenzi (continutul cosului si valoarea sa), date demografice (varsta, sex) si interesele.

3.4. Informatii detaliate despre principiile de functionare a serviciilor Google Analytics si Universal Analytics, inclusiv principiile de colectare si prelucrare a datelor sunt disponibile aici: Cum utilizeaza Google datele cand folosesti pagini sau aplicatii ale partenerilor nostri (www.google.com/intl/ro/policies/privacy/partners/)

3.5. Informatii privind utilizarea fisierelor cookie pe paginile Magazinului Online sunt disponibile in politica cookies, separata, disponibila pe site-ul Magazinul Online.



§ 4 Baza de prelucrare a datelor

 

4.1. Furnizarea datelor personale de Beneficiar sau Client este voluntara, insa nefurnizarea datelor solicitate pe paginile Magazinului Online si in Regulamentul Magazinului Online, absolut necesare pentru incheierea si realizarea Contractului de vanzare sau a contractului de furnizare a Serviciilor Electronice are ca rezultat imposibilitatea incheierii acestui contract.

4.2. Baza de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Beneficiarului sau Clientului este constituita de necesitatea realizarii contractului aceasta fiind parte sau la cererea acesteia antreprinderea de actiuni, inaintea incheierii acordului. In cazul prelucrarii datelor in scopul marketingului direct al produselor sau serviciilor Administratorului, baza unei astfel de prelucrari este:

(1) acordul prealabil al Beneficiarului sau Clientului sau

(2) indeplinirea obiectivelor legale realizate de catre Administrator (in conformitate cu Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, astfel se considera interes legal, in special cazul marketing-ului direct de produse sau servicii ale Administratorului).



§ 5 Dreptul controlului, accesului la continutul propriilor date personale si corectarea acestora

 

5.1. Beneficiarul sau Clientul are dreptul accesului la continutul datelor sale si posibilitatea corectarii acestora.

5.2. Fiecare persoana are dreptul de a controla prelucrarea datele referitoare la propria identitate, continute in baza de date a Administratorului, dar mai ales dreptul la: solicitarea completarii, actualizarii, rectificarii datelor personale, suspendarea temporara sau permanenta a prelucrarii sau stergerea acestora, daca sunt incomplete, neactuale, incorecte sau au fost colectate prin incalcarea legii sau nu mai sunt necesare pentru scopul in care au fost colectate.

5.3. In cazul exprimarii acordului de catre Beneficiar sau Client pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct a produselor sau serviciilor proprii ale Administratorului, acordul poate fi revocat in orice moment.

5.4. In cazul in care Administratorul intentioneaza sa prelucreze sau prelucreaza datele Beneficiarului sau Clientului in scop de marketing direct a produselor sau serviciilor proprii, respectiva persoana are de asemenea dreptul la:

(1) inaintarea unei cereri scrise, motivate, de incetare a prelucrarii datelor din cauza situatiei sale speciale sau

(2) inaintarea unei cereri prin care se opune prelucrarii datelor sale.

5.5. In scopul realizarii celor specificate mai sus Administratorul poate fi contactat prin trimiterea unui mesaj scris sau prin posta electronica pe adresa Administratorului, indicata la inceputul acestei politici de confidentialitate.



§ 6 Dispozitii finale

 

6.1. Magazinul online poate contine link-uri catre alte site-uri. Administratorul recomanda ca, dupa trecerea la o alta pagina, sa fie citite si intelese normele respectivei politici de confidentialitate. Prezenta politica de confidentialitate este valabila doar pentru acest Magazin Online.

6.2. Administratorul utilizeaza masuri tehnice si organizatorice care asigura protectia datelor prelucrate cu caracter personal, potrivit riscurilor si categoriilor de date protejate, in special, protejarea datelor impotriva accesarii lor de persoanele neautorizate, preluarea lor de catre o persoana neautorizata, prelucrarea lor cu incalcarea reglementarilor in vigoare precum si modificarea, pierderea, deteriorarea sau distrugerea acestor date.

6.3. Administratorul pune la dispozitie corespunzator urmatoarele masuri tehnice de prevenire a achizitionarii si modificarii de catre persoane neautorizate a datelor cu caracter personal transmise pe cale electronica:

     6.3.1. Asigurarea bazei de date impotriva accesului neautorizat.

     6.3.2. Certificat SSL pe paginile Magazinului Online unde sunt inscrise datele Clientilor.

     6.3.3. Criptarea datelor folosite pentru autentificarea Beneficiarului.

     6.3.4. Accesul la Cont doar dupa introducerea login-ului individual si a parolei.



§ 7 Plangere adresata organismului de supraveghere

 

7.1. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la organismul de supraveghere, adica la Inspectorul General pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

7.2. Informatii privind autoritatea competenta de monitorizare a protectiei datelor cu caracter personal.

Denumire:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Sediul social si sediu central: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Adresa de corespondenta: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Centrala Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212
Cabinet Presedinte: +40.318.059.220
FAX: +40.318.059.602
Pagina web: https://www.dataprotection.ro
Email: anspdcp@dataprotection.ro; dpo@dataprotection.ro