CINE SUNTEM NOI?
Suplimentarea constanta a stocurilor si diversificarea ofertei de accesorii pentru smartphone au facut ca etuo sa devina unul din cele mai mari magazine online din industrie, din punct de vedere al numarului de produse, avand sute de modele de smartphone.
CE FACEM?
In prezent, pe etuo poti gasi carcase si huse de protectie pentru aproape toate modelele de smartphone existente pe piata.
MISIUNEA
Gama variata si orientata pe nevoile consumatorului este pilonul principal - al activitatii magazinului.CE VEI GASI IN OFERTA NOASTRA? 

 

CÂTEVA STATISTICI
· Produsurile noastre sunt disponibile în 13 țări
· Avem mai mult de 1000 design-uri de huse create
· Suntem pe piață din 2014
· Aproximativ 1,500,000 produse în gama noastră
· Avem aproximativ 2,000,000 de clienți fericiți
 


CUM LUCRAM:
etuo inseamna, inainte de toate, ECHIPA. Angajament, pasiune si deschidere - fara aceste calitati, angajatii nostri nu ar fi putut pune bazele proceselor eficiente de lucru care au dus la dezvoltarea rapida a brand-ului nostru. Fiecare produs nou listat in magazin are o semnificatie aparte pentru cumparatori si poate fi considerat mai mult decat un simplu accesoriu.
DEPARTAMENTUL
DE MARKETING
Aici personalizam carcasele pentru tine, ne ocupam de platforma etuo si canalele social media!
DEPARTAMENT RELATII
CU CLIENTII
Aici elfii nostri pregatesc pachetele pentru tine si raspund la orice intrebari!
CASA DE PRINTURI
Minuni se intampla aici! Imprimantele noastre personalizeaza carcasele atat cu design-ul tau cat si cu design-urile noastre.
DEPOZIT
Aici e ,,depozitul-labirint" (aparent colegii din departamentul de livrari nu se ratacesc prin el) si oamenii din depozit dupa care ne uitam zilnic sub stivele de cutii de carton :)
DEPARTAMENT
MANAGEMENT DE PRODUS
Datorită lor, produsele apar în magazin.
DEPARTAMENT
DE CUMPĂRĂTURI
Aici angajatii nostri curajosi aleg carcasele care intra in oferta magazinului si.