Sticla securizata si folii de protectie Alcatel

AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran – calitate si siguranta

Deoarece dorim sa ne diferentiem fata de competitorii nostri prin calitatea pe care o oferim, de-a lungul timpului ne-am axat pe producatorii care au un standard ridicat al acesteia. Avem o gama larga de folii protectie telefoane, personalizate pentru fiecare tip de telefon in parte. Astfel, dispozitivul tau va fi protejat in totalitate de lovituri, zgarieturi sau chiar praf. Designul fiecarei folii de protectie creat specific pentru modelul tau de telefon, va mentine ecranul smartphone-ului curat si etans.

Fiabilitate si accesibilitate la preturi competitive

Atunci cand achizitionam folii de protectie a ecranului, prima noastra intrebare este daca display-ul este afectat in utilizare. Chiar daca vorbim despre o protectie din sticla securizata sau una din policarbonat, te asiguram ca display-ul va avea aceeasi functionalitate, fara sa fie nici o secunda afectat sau incetinit in utilizarea sa. Multi utilizatori opteaza pentru protectii din plastic, acestea fiind mai ieftine si mai putin rigide decat cele din sticla. Din pacate, acestea isi reflecta calitatea in pret, fiind mult mai putin rezistente si foarte usor de zgariat. De aceea, recomandarea noastra este sa investesti intr-o folie de calitate, de care te vei bucura mult mai mult timp.

Alcatel – un brand durabil in timp

Compania Alcatel a fost fondata in Franta, ea fiind un brand francez proeminent in piata mobila europeana de la inceputul anilor ’90. Din 2005, aceasta a trecut sub umbrela chineza, fiind achizitionata de catre TCL. Cu totii ne aducem aminte de primele telefoane Alcatel One Touch, cu tastatura clasica sau clapeta, ce au facut parte din viata noastra acum ceva ani in urma. Desi compania s-a adaptat nevoilor pietei si a trecut in zona de smartphone-uri, aceasta a vrut sa pastreze si ceva din elementele clasice, mergand in paralel si cu o gama de telefoane cu taste. Astfel, putem spune ca Alcatel are in momentul de fata una dintre cele mai mari game de telefoane disponibile.