CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Apple

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Gandeste diferit, avand grija de telefonul tau

O folie protectie telefon este o alegere buna atunci cand tii cu adevarat la dispozitivul tau, iar daca aceasta este si special creata pentru el, atunci totul este perfect. Tocmai de aceea, noi comercializam o gama variata de folii de protectie, adecvate fiecarui tip de telefon in parte. Pentru o eficienta sporita a acestora, montajul este foarte important. Folia trebuie sa cuprinda intregul ecran, pentru a nu fi afectat modulul tactil. Fiind destinata tipului tau de telefon, aceasta are toate taieturile necesare pentru a nu acoperi difuzorul sau camera.

De ce sa imi protejez telefonul cu sticla securizata?

Desi telefoanele Apple sunt recunoscute prin rezistenta lor crescuta la zgarieturi si praf, nu inseamna ca acestea nu trebuie protejate la randul lor. Chiar daca sunt etansate cu o mare precizie, o folie de protectie va da intotdeauna un plus de siguranta acestuia. Multi dintre noi se gandesc ca o folie va reduce din frumusetea aspectului unui astfel de telefon, insa, te asiguram ca acest lucru nu se va intampla. Folia va fi aproape insesizabila, iar tu te vei bucura de telefonul tau o perioada mult mai indelungata.

Telefoane Apple – design si utilitate desavarsite

Compania Apple este recunoscuta in toata lumea pentru produsele calitative pe care le ofera, inca din 1976. A inceput timid, prin crearea de placi de baza si calculatoare personale, dezvoltand in timp o serie de dispozitive pentru toate tipurile de consumatori. In anul 2007, a lansat primul IPhone, iar de atunci, fiecare luna septembrie este marcata de introducerea pe piata a unui nou dispozitiv, vizibil imbunatatit si adaptat nevoilor pietei actuale. Marturie stau cei peste 100 de milioane de utilizatori existenti in momentul de fata. Compania a fost intotdeauna cea care a dat startul noilor inovatii in domeniu, inspirand permanent pe cei din jurul ei.