CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Archos

AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran Archos

Daca esti in cautarea unei folii de protectie pentru telefonul tau Archos, atunci te afli in locul potrivit. Magazinul nostru comercializeaza o serie de folii din sticla securizata sau policarbonat special create pentru tipul tau de telefon. Oferim produse calitative, ce provin doar de la producatori de incredere. Astfel, vei sti cu siguranta ca pelicula folosita va oferi protectia necesara dispozitivului tau. Avand un design special conceput pentru modelul tau de telefon, poti fi sigur ca se va potrivi perfect cu acesta.

De ce sa iti protejezi telefonul cu o folie de protectie?

Dupa cum stii, ecranul este cea mai vulnerabila parte a unui telefon. Din aceasta cauza, el trebuie protejat suplimentar, impotriva eventualelor socuri sau daune grave. Prin acest lucru, te asiguri in acelasi timp ca vei economisi bani, pentru ca nu va mai trebui sa iti duci telefonul la service pentru o eventuala inlocuire de display. Stim cu totii cat de neplacut este atunci cand stam fara telefon cateva zile, asa ca, daca exista o modalitate de a evita acest lucru, de ce sa nu o folosim? O simpla folie pentru telefon este ceea ce ne poate scapa de batai de cap suplimentare, asa ca investitia este mai mult decat benefica.

Cine este Archos?

Archos este un brand francez de telefonie mobila, ce si-a pus bazele inca din 1988. Desi a inceput cu produse de telecomunicatii si playere pentru CD portabile, in anul 2003 compania a luat decizia de a se face cunoscuta in piata si prin fabricarea de smarphone-uri. Archos Platinum, Archos Diamond, Archos Titanium, Archos Neon sau Archos Xenon sunt doar unele dintre cele mai cunoscute tipuri de telefoane Archos existente pe piata in momentul de fata. Pe langa acestea, compania mai produce si o serie de tablete Android si Windows, ce se bucura de o mare popularitate in strainatate.