CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Asus

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Protectia pentru ecran creste durata de viata a smarphone-ului tau

Daca esti in cautarea unei potriviri perfecte a telefonului tau cu o folie de protectie ecran, afla ca magazinul nostru ofera exact acest lucru. Dispunem de o gama diversificata de folii de sticla securizata si alte tipuri de folii de protectie telefoane, special concepute pentru tipul tau de telefon. Potrivirea este extrem de importanta, deoarece folia trebuie sa acopere ecranul in totalitate. Daca aceasta este taiata sau depaseste colturile dispozitivului, in timp se va desprinde sau va prinde particule de praf ce o vor face ineficienta.

De ce trebuie totusi sa ne protejam telefonul cu o folie de protectie?

Display-ul telefonului este cel mai important lucru, iar daca acesta este spart sau zgariat, poate fi deranjant. De aceea, o protectie de calitate este foarte importanta pentru el. Poti evita cheltuieli cu inlocuirea display-ului si timp petrecut in service, prin simpla utilizare a unui tip de folie. Daca este aplicata corect, ea iti va proteja telefonul de eventualele pagube fizice minore. Poti alege o folie din plastic, policarbonat sau sticla puternica, fiecare avand grade diferite de protectie.

Marca de telefoane Asus

Asus este o compania multinationala ce a luat nastere in anul 1989 si este recunoscuta mondial pentru crearea celor mai bune placi de baza si computere personale, monitoare, routere si diferite tipuri de solutii tehnologice de inalta generatie. In momentul de fata, Asus lucreaza la tehnologii inteligente pentru a oferi utilizatorilor sai experiente care sa imbunatateasca nivelul de viata al oamenilor de peste tot. Ca multe alte companii de electronice, aceasta a intrat si pe piata de telefonie mobila, prin crearea de smarphone-uri competitive. Ca si reusite, Asus se poate lauda cu lansarea pe piata a primului telefon ce contine o baterie extinsa de 5000mAh – Asus ZenFone 3 Zoom, in anul 2017.