CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie BQ

AFISATI PE SITE Collapse

Folie protectie telefon BQ

Daca esti in cautarea unei folii de protectie pentru telefonul tau BQ, atunci nu trebuie sa mai cauti pentru ca te afli in locul potrivit! In magazinul nostru online vei gasi acea folie special creata pentru tipul tau de smartphone. Poti alege intre sticla securizata sau policarbonat, in functie de bugetul tau si de nivelul de siguranta pe care ti-l doresti. Ambele vor proteja impotriva zgarieturilor, murdariei sau petelor de grasime, insa folia de protectie din sticla temperata are un nivel mai ridicat de siguranta, mai ales in cazurile de lovire accidentala a dispozitivului.

De ce sa iti protejezi telefonul?

In zilele noastre, fiecare dintre noi avem cel putin un smartphone, ce ne insoteste pe decursul intregii zile. Fie ca il folosim pentru munca, sau doar pentru uz personal, acesta este o parte integranta a rutinei zilnice. De aceea, ar trebui sa ii oferim o atentie sporita, pentru a putea beneficia de el cat mai mult timp. O folie de protectie il va ajuta sa aiba acelasi aspect un timp indelungat, oferindu-i un aspect ingrijt in permanenta. Display-ul nu va avea urme de zgarieturi, iar cu ajutorul unei folii profesioniste acesta va fi si mai usor de curatat de praf sau amprente.

Telefoane BQ – plusuri si minusuri

BQ este o companie britanica, ce este renumita in domeniul roboticii si printarii 3D. Pe piata de telefonie mobila, aceasta este recunoscuta pentru telefoanele sale cu sistem de operare Ubuntu. Ele se deosebesc de competitorii lor printr-o manopera de calitate, un sistem de operare profesional si o garantie extinsa de 5 ani. Fondata in anul 1969, aceasta a investit permanent in inovare, tintind foarte mult piata de desfacere chineza, tara unde de altfel a si deschis mai multe magazine. In prezent, compania are magazine atat in China, cat si in Regatul Marii Britanii.