CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie CAT

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru telefoane CAT

Ecranul telefonului este intotdeauna cea mai folosita parte a acestuia. Mai ales cand vine vorba de un smartphone marca CAT, pentru oameni conectati cu tehnologia. Ai nevoie de o protectie pe masura, care sa te salveze la nevoie. Asa au aparut, la etuo, foliile de protectie rezistente pentru CAT. Bucura-te de gama larga de accesorii care iti pastreaza ecranul intact, la fiecare atingere, chiar si la cele mai dure. Fie ca iti scapa din greseala telefonul, fie ca trebuie sa il cureti dupa folosirea lui intr-un mediu nesigur, cu o folie de protectie ai siguranta maxima si te bucuri intotdeauna de imagini impecabile pe ecranul tau.

Protectie sporita pentru un ecran impecabil

Fie ca optezi pentru o folie de protectie din sticla securizata, nano flexibila sau din alte materiale rezistente, ai garantia ca iti poti folosi telefonul pe termen lung. In orice mediu! Foliile de protectie pentru CAT de la etuo se monteaza rapid, fara prea mare bataie de cap. Se curata usor, nu retin urme de amprente si preiau asupra lor orice impact. Chiar atunci cand tii telefonul aproape de chei sau alte obiecte ascutite, sau daca este lovit fara sa fii atent. E normal sa se intample asta, de aceea ai nevoie de un accesoriu de protectie pentru orice model de telefon CAT.

Cine este CAT? De ce o folie pentru CAT

Telefoanele CAT sunt produse de catre Bullit Group, o companie axata pe tehnologia de inalta calitate. Aceasta detine licenta pentru linia de smartphone-uri marca Caterpillar Inc., cu distributie in peste 60 de tari. Inca de la aparitie, din 2012, telefoanele CAT au avut mare succes, in special datorita specificatiilor lor de calitate si a functionalitatilor avansate. Ai toate motivele sa te bucuri acum de un ecran impecabil pentru telefonul tau CAT, cu foliile de protectie de la etuo!