CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Coolpad

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru telefoane Coolpad

Daca esti fericitul posesor al unui telefon Coolpad, in magazinul nostru vei gasi cu siguranta o folie adecvata pentru acesta. Fiecare produs comercializat de noi asigura garantia calitatii, pentru ca tu sa fii pe deplin multumit de achizitia facuta. Avem o gama variata de folii de protectie, pentru ca tu sa o gasesti pe cea potrivita. Astfel, iti vei putea utiliza telefonul la capacitatea sa maxima, fara sa iti faci probleme de faptul ca protectia pentru ecran iti va acoperi camera, difuzorul sau conectorii.

Oare este atat de necesara o folie de protectie?

Cu siguranta este! Investind azi in ea, tot ceea ce faci este sa econimisesti bani pe viitor. O folie din sticla securizata te va scuti de un drum neplacut la service, daca iti vei scapa vreodata telefonul din mana. Desi sticla foliei se va sparge cu siguranta, atunci cand o vei indeparta, vei putea observa faptul ca display-ul a ramas intact, iar tu poti rasufla usurat. Nici praful nu va mai fi o problema, aceasta protejand dispozitivul si de acest lucru. Se curata usor, cu o simpla laveta, iar tu nu vei mai fi deranjat de petele de grasime ce apar mereu pe telefon datorita amprentelor.

Cooldpad – cine sunt ei?

Coolpad este o companie chineza, ce pana in anul 2012 si-a vandut produsele exclusiv in aceasta tara. Ulterior, dorindu-si sa se dezvolte la nivel global, a intrat timid si pe piata din Europa, avand un market share de aproape 10%. În 2005, compania a realizat un telefon cu slot dual SIM, care putea opera simultan in retelele mobile bazate pe GSM si CDMA, fiind primul producator din lume care a inventat aceasta tehnologie. In chineza, numele companiei este Coolpad, ceea ce in traducere libera inseamna „scoala de gandire”.