Sticla securizata si folii de protectie HTC

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie adecvate fiecarui tip de telefon

In functie de tipul de telefon pe care il detii, magazinul nostru dispune de o gama larga de folii de protectie ecran. Toate produsele sunt fabricate dintr-un material subtire si ofera o protectie ridicata dispozitivului tau. Fiecare produs in parte dispune de o descriere detaliata in ceea ce priveste montarea si utilizarea acestuia, pentru ca tu sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere. Chiar daca ai cel mai nou model de telefon HTC sau unul mai vechi, la noi vei gasi folia potrivita pentru fiecare in parte.

De ce am nevoie de o folie de protectie pentru telefon?

Pentru ca esti o persoana ocupata, angrenata in tot felul de activitati zilnice, iar faptul ca telefonul tau este protejat impotriva eventualelor socuri mecanice este o grija in minus. Multe persoane poate si-ar dori sa isi achizitioneze un telefon mai scump, dar frica de a il deteriora ii determina sa ramana la o varianta mai low-cost. De ce sa fii una dintre acele persoane si sa nu te bucuri de telefonul care iti place cu adevarat? Optand pentru o folie de protectie din sticla securizata, vei putea face acest lucru cu siguranta.

Cine este HTC?

Gama de telefoane HTC a prins amploare in ultimii ani, aducand de partea sa din ce in ce mai multi utilizatori. Desi compania a inceput fabricarea de telefoane cu sistemul de operare Windows, in 2007 a trecut pe Android, creand primul sau dispozitiv pentru T-Mobile. In 2016, HTC a început sa-si diversifice afacerea dincolo de smartphone-uri, facand un parteneriat cu Valve pentru a produce o platforma de realitate virtuala cunoscuta sub numele de HTC Vive. Dupa ce a colaborat cu Google pentru smartphone-ul sau Pixel, compania a vandut drepturi neexclusive asupra proprietatii intelectuale legate de smartphone in 2017, contra unei sume de 1.1 miliarde USD.