Sticla securizata si folii de protectie Huawei

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 120
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran pentru telefoane Huawei

In magazinul nostru vei regasi o gama larga de folii de protectie pentru ecran, pentru majoritatea producatorilor de smartphone-uri. Foliile sunt de diverse dimensiuni si forme, pentru a se potrivi exact tipului de telefon pe care il detii. Fiind destinate exact tipului tau de telefon, acestea se vor potrivi perfect pe toata dimensiunea ecranului, astfel fiind asigurat accesul la toate comenzile si conectori. Prin acest lucru, nu vei fi nevoit sa scoti telefonul din carcasa pentru a conecta castile sau mufa de incarcare.

Cum este protejat display-ul telefonului cu o folie din sticla securizata?

Cu totii avem micile noastre momente de neatentie, iar cand acestea apar, ne pot strica cu totul ziua. Dar daca ai putea evita un astfel de moment? Acum se poate! Cu o folie de protectie, display-ul tau va fi in siguranta, protejat de o eventuala spargere a acestuia. Astfel, tu vei economisi bani si timp, pentru ca vei evita o reparatie costisitoare. Folia din sticla securizata este o alegere ideala pentru a te asigura ca telefonul tau este cu adevarat in siguranta.

Cine este Huawei?

Compania este originara din China si a fost fondata in anul 1987. Din anul 2012, se poate mandri cu faptul ca este cel mai mare furnizor de infrastructura de comunicatii la nivel mondial. Productia de telefoane Huawei a venit oarecum natural, in anul 2003, iar sase ani mai tarziu a scos pe piata primul sau smartphone. Din 2012, compania este in top 3 producatori de telefoane mobile, mentinandu-si aceasta pozitie pentru aproximativ 6 ani. La sfarsitul anului 2018, Huawei vanduse aproximativ 200 de milioane de smartphone-uri, compania raportand o cerere puternica a consumatorilor de telefoane inteligente, ceea ce le-a adus o frumoasa cifra de afaceri de peste 52 de miliarde de dolari.