Sticla securizata si folii de protectie Kindle

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru Kindle eBook Reader

Afisajul cititorului de carte Kindle este o componenta foarte sensibila a acestuia, fapt pentru care ar trebui sa ii oferi o atentie suplimentara. De aceea, in magazinul nostru online vei gasi o selectie de folii de protectie, pentru ca dispozitivul tau sa beneficieze de cel mai bun tratament posibil. Oferim diferite tipuri de folie pentru protectie ecran, create special pentru cititorul tau. Astfel, nu iti vei face griji ca va ramane o parte a display-ului neacoperita sau ca butonul sau conectorii vor fi obturati.

De ce sa imi protejez ecranul eBook-ului meu?

Tu stii care este diferenta dintre ecranul unei tablete si a unui ebook? In cazul celui de-al doilea, hartia este amplasata sub stratul de sticla, cu senzori de presiune. Din aceasta cauza, cititorul de carti are un afisaj mai sensibil decat o tableta normala. O folie de sticla securizata va proteja display-ul reader-ului tau, pentru a preveni ranile cauzate de accidentele de zi cu zi. In acest fel, tu te vei bucura mai mult timp de beneficiile sale.

Despre Kindle

In anul 2007, a fost introdus pe piata primul eBook Reader Kindle, de catre gigantul Amazon. La vremea respectiva, dispozitivul parea a fi solutia perfecta pentru distributia rapida a cartilor Amazon si chiar asa a fost. Fenomenul a luat amploare rapid, deoarece Kindle-ul a ajutat utilizatorul sa citeasca manuscrisele mult mai usor. Daca pe dispozitivele obisnuite, cartile erau obositor de citit datorita afisajului, eBook-ul a venit ca o revelatie in domeniu, iar in scurt timp a inceput sa fie un obiect indispensabil din casele oamenilor. Desi la inceput era destul de costisitor ca pret, in timp, pe langa performanta sa crescuta cu fiecare model in parte, Kindle a reusit sa fie semnificativ mai ieftin, astfel incat sa si-l poata permite marea majoritate a oamenilor.