Sticla securizata si folii de protectie Lenovo

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru telefoanele si tabletele Lenovo

Fie ca detii un smarphone Lenovo sau o tableta din gama acestui producator renumit, o folie de protectie este intotdeauna binevenita. Magazinul nostru online dispune de o gama variata de folii de protectie ecran, concepute special pentru fiecare tip de dispozitiv in parte. De la folii de sticla securizata pana la cele din policarbonat, cu siguranta una va fi pe placul tau si pe masura asteptarilor. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi una si sa urmaresti instructiunile de montaj pe care ti le punem la dispozitie. Sunt pasi simpli ce vor oferi o siguranta sporita dispozitivului tau.

De ce sa imi protejez dispozitivul?

Gama de telefoane Lenovo, cat si tabletele vin cu aceeasi vulnerabilitate a unor telefoane inteligente. Din aceasta cauza, este absolut necesar sa le protejam cat de mult putem. Ecranul dispozitivului este cea mai sensibila parte a acestuia, fapt pentru care necesita o protectie suplimentara. El este expus in viata de zi cu zi unor cumul de factori ce in timp ii pot dauna. De la obiecte ascutite ce il pot zgaria, pana la o lovire accidentala ce poate aduce fisurarea lui, toate aceste lucruri pot fi evitate prin simpla aplicare pe suprafata acestuia a unei folii de protectie.

Cine este Lenovo

Fondata in anul 1984 la Beijing, compania chineza s-a transformat de-a lungul timpului intr-o adevarata poveste de succes. In anul 1988, ea a reusit performanta de a deveni o companie publica independenta. Initial a intrat in piata cu fabricarea si distributia computerelor, pentru ca ulterior sa devina cea mai mare companie de tranzactionare a calculatoarelor din China. In restul lumii, compania si-a aratat fata in 2005, cand a achizitionat afacerea IMB PC. In momentul de fata, are o cota de piata destul de buna in ceea ce priveste productia de smarphone-uri si tablete, dispozitivele sale beneficiind de o fiabilitate ridicata.