CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie LG

AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran pentru smartphone-urile LG

Protejarea ecranului telefonului tau este importanta, pentru a putea beneficia de el un timp indelungat. Investitia intr-o folie de protectie ecran potrivita este intotdeauna binevenita, de aceea ar trebui sa te asiguri ca o alegi pe cea buna. Magazinul nostru iti pune la dispozitie folii de protectie pentru fiecare tip de telefon, tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti marca si modelul si sa o adaugi pe cea care se potriveste in cos.

De ce sa imi protejez ecranul telefonului?

Stim ca achizitionarea unui telefon performant este o investitie serioasa, insa, pentru a fi in siguranta cat mai mult timp, mai trebuie avuta in vedere si investitia intr-o folie de sticla securizata sau policarbonat. Ecranul tactil al acestuia este o componenta sensibila, vulnerabila, putandu-si indeplini functionalitatea ascunzand o multitudine de senzori in spatele unui ecran subtire de sticla. Insa, daca acesta este fisurat sau crapat, s-ar putea sa nu mai fuctioneze la parametrii normali. De aceea, o folie de sticla securizata este recomandata, pentru a evita astfel de neplaceri.

Compania LG – cine sunt ei?

LG este o un conglomerat de companii coreene, condusa de un singur partener. Sediul central este situat in turnurile gemene LG, in Yeoido-dong, Seul. LG face produse electronice, chimice si telecom si opereaza filiale precum LG Electronics, Zenith, LG Display, LG Uplus, LG Innotek si LG Chem in peste 80 de tari. LG Electronics produce smartphone-uri si dispozitive pentru tablete. In afara de G3, LG a prezentat oficial smartphone-ul curbat, G Flex, la 27 octombrie 2013. LG l-a lansat in Coreea de Sud in noiembrie 2013, iar ulterior a anuntat lansarea sa si in Europa, restul Asiei si America de Nord. De atunci si pana in prezent, compania a lansat mai multe versiuni de telefoane LG G Flex, cel mai nou model fiind G7 ThinQ, in anul 2018.