CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Meizu

AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran pentru telefoane Meizu

Daca esti in cautarea unei folii de protectie pentru telefonul tau Meizu, atunci esti in locul potrivit. Magazinul nostru comercializeaza o gama variata de folii protectie telefoane, din sticla securizata sau policarbonat. Calitatea si durabilitatea sunt factori importanti pentru noi, de aceea alegem sa comercializam doar folii de la producatori de incredere, pentru a elimina eventualele neplaceri. Fiecare tip de telefon Meizu isi va gasi cu siguranta folia potrivita la noi.

De ce sa imi protejez smarphone-ul cu o folie de protectie?

Cea mai delicata componenta a unui telefon este display-ul. Daca acesta nu este protejat corespunzator, in timp va suferi zgarieturi si daune ce nu pot fi remediate decat prin inlocuirea acestuia. De aceea, o folie de protectie este recomandata, pentru a te scuti de o plata suplimentara. Zgarierea sau fisurarea ecranului sunt daune ce nu sunt acoperite de garantie pentru majoritatea telefoanelor, pentru aceasta fiind necesar ca tu sa acoperi eventualele cheltuieli ce pot interveni cu reparatia telefonului. Prin urmare, cea mai buna decizie pe care o poti lua este aceea de a investi intr-o folie de protectie, ce iti va proteja telefonul de pagubele zilnice minore.

Cine este Meizu

Meizu este o companie de electronice de consum, fondata in China. In anul 2003, aceasta a dezvoltat o gama de MP3 playere. In 2008, compania a intrat si pe piata smartphone-urilor, devenind rapid o marca destul de cautata la nivel mondial, ce s-a remarcat prin fabricarea de telefoane peste medie. Desi la inceput compania a folosit o versiune proprie a sistemului de operare Windows CE Microsoft, ulterior aceasta a trecut la utilizarea sistemului Android, iar Meizu M9 a devenit un dispozitiv popular in toata China, datorita sistemului propriu Flyme. Meizu este al 11-lea cel mai mare producator si distribuitor de telefoane mobile din lume, laudandu-se cu peste 20 de milioane de telefoane vandute.