Sticla securizata si folii de protectie Microsoft

AFISATI PE SITE Collapse

O protectie ecran pentru fiecare telefon Microsoft Lumia

Pentru a iti putea pastra ecranul telefonului tau fara urme de uzura, zgarieturi sau fisuri o perioada cat mai indelungata, atunci o folie de protectie poate fi solutia perfecta. Deoarece gasirea pieselor pentru inlocuirea celor defecte este din ce in ce mai dificila, recomandam evitarea acestui lucru prin utilizarea inca de la inceput a unei folii de protectie. In magazinul nostru vei gasi cu siguranta folia adecvata tipului tau de telefon, pentru ca acesta sa fie in siguranta cat mai mult timp.

Protectie pentru telefoane Microsoft – avantaje

In prezent, fabricarea telefoanelor Microsoft Lumia a fost stopata, de aceea, gasirea unui afisaj de schimb pentru acest tip de telefoane poate fi o adevarata provocare. Avand in vedere acest lucru, poti alege sa eviti cautari lungi si fara de succes ale display-ului, prin simpla protejare a acestuia cu o folie de sticla securizata sau policarbonat. Aceasta va proteja ecranul telefonului tau de o eventuala deteriorare, iar tu nu vei mai fi nevoit sa il inlocuiesti. Utilizarea de folii telefoane poate creste exponential randamentul telefonului tau pentru mai mult timp.

Despre gama de telefoane Microsoft Lumia

La inceput, Microsoft a dezvoltat gama de telefoane Microsoft Lumia sub marca Nokia, printr-un parteneriat ce a inceput in anul 2011. Parteneriatul s-a mentinut pana in 2014, ulterior Microsoft urmand sa lanseze telefoane sub propriul sau brand. Din pacate, cifrele de vanzari nu au fost pe masura asteptarilor, deoarece sistemul de operare Windows Phone nu a functionat cum ar fi trebuit, iar incet incet, Windows 10 Mobile a inceput sa fie evitat de marea majoritate a consumatorilor. De la o interfata total neprietenoasa si pana la sistemul de operare destul de greoi, toti acesti factori au contribuit la marele esec al companiei Microsoft in privinta smarphone-urilor sale.