Sticla securizata si folii de protectie Motorola

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 93
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

O folie protectie telefon pentru fiecare Motorola

Daca esti posesorul unui tip de telefon Motorola si esti in cautarea unei folii de protectie pentru acesta, atunci te afli in locul potrivit. Alege ca telefonul tau sa fie protejat de zgarieturi sau fisuri, protejandu-l cu o folie de sticla securizata. La noi vei gasi cele mai bune folii de protectie, special create pentru tipul tau de telefon. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti in gama noastra variata modelul, sa o comanzi si sa respecti instructiunile de montaj furnizate odata cu aceasta.

De ce sa imi protejez telefonul?

Stim ca de abia ti-ai luat unul din cele mai frumoase telefoane Motorola si vrei sa te bucuri de el asa cum este. Dar daca intr-un moment de neatentie il lovesti accidental si ii spargi display-ul? Garantia nu acopera astfel de pagube, de aceea vei fi nevoit sa scoti din buzunar o suma considerabila ce va acoperi costurile reparatiei. Dar daca telefonul tau ar fi protejat cu o folie de sticla securizata sau policarbonat, acest lucru ar putea fi cu usurinta evitat, iar in cazul unei loviri, tu vei fi usurat sa constati faptul ca, desi folia s-a crapat, display-ul va ramane intact. Alege siguranta, pentru a te bucura cat mai mult de proaspatul tau telefon Motorola.

Motorola – una dintre cele mai vechi companii din lume

Marea noastra majoritate am avut in copilarie un telefon Motorola, inainte de aparitia mult apreciatelor smartphone-uri. Compania a fost fondata in anul 1928 in America si a fost una dintre primele companii ce a recunoscut potentialul comunicatiilor mobile in lume, fructificand acest lucru prin dezvoltarea de noi dispozive. Desi compania este asociata cu primul telefon mobil din lume, si ea, ca si Nokia, a suferit pierderi semnificative a cotei de piata. Din 2014, Motorola a fost achizitionata de Lenovo, astfel ca telefoanele existente acum pe piata sunt de fapt telefoane Lenovo.