CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie myPhone

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie din sticla securizata pentru gama de telefoane MyPhone

Posesorii de telefoane MyPhone pot fi acum linistiti, pentru ca avem pentru ei o gama variata de folii de protectie, potrivite fiecarui tip de dispozitiv in parte. Alege sa iti protejezi telefonul prin achizitionarea de pe site-ul nostru a unei folii de protectie special creata pentru tipul tau de smartphone. Dispunem de o gama variata de folii din policarbonat sau sticla securizata, ce vor pastra in siguranta display-ul telefonului tau pentru un timp indelungat.

Cat de importanta este o folie telefon?

Atunci cand utilizam telefonul, acesta este expus zilnic unor riscuri legate de zgarierea sau fisura display-ului. De aceea, o masura buna de protectie este utilizarea unei folii protectoare special create pentru tipul de telefon utilizat, ce va atenua posibilele pagube. Sticla securizata ofera o protectie suplimentara, ea fiind preferata de multi utilizatori in ultima perioada. Cu ajutorul acesteia, telefonul tau va beneficia de o siguranta sporita, iar tu te vei putea bucura de un dispozitiv intr-o stare perfecta cat mai mult timp.

Despre gama de telefoane MyPhone

MyPhone este un brand ce a fost creat in Filipine. Atunci cand au ales acest nume, creatorii s-au gandit cu siguranta la analogia cu brand-ul iPhone, pentru a castiga o plaja mai mare de clienti. Brandul a luat nastere in anul 2007, insa compania din spate are o istorie mult mai veche, ce dateaza inca din anul 1933. Succesul marcii este dat de faptul ca in doar 4 ani, pana in 2011, au reusit sa isi creasca cu 50% cifra de afaceri doar din vanzarea de telefoane mobile. Desi sunt considerate a fi telefoane puternice, iar succesul lor pe plan local este unul de-a dreptul remarcabil, ele nu au reusit sa razbata foarte mult in restul lumii, fiind un brand putin cunoscut la nivel mondial.