CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Nokia

AFISATI PE SITE Collapse

Protectii telefoane Nokia din sticla securizata sau policarbonat

Stim ca telefonul tau Nokia este foarte important pentru tine, de aceea suntem de parere ca merita si o protectie pe masura. Accidente banale se pot intampla in fiecare zi, iar daca acestea survin, de ce display-ul telefonului sa nu fie asigurat? Magazinul nostru online dispune de o gama larga de folii de protectie, concepute special pentru tipul tau de telefon. Te asiguram ca se va potrivit modelului tau si nu va acoperi componentele importante cum ar fi camera, difuzorul sau conectorii.

Un ecran protejat te va scapa de o bataie de cap

Display-ul telefonului este cea mai vulnerabila componenta a unui telefon. Desi telefoanele Nokia sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai rezistente telefoane create, ecranul acestora este la fel de vulnerabil ca al tuturor. Utilizarea unei folii protectie telefoane este ceea ce te va scapa de eventualele pagube ce pot aparea prin fisurarea sau zgarierea ecranului tactil, de aceea consideram ca ar trebui achizitionata odata cu telefonul. Daca nu ai facut asta, nu e timpul pierdut. Pe site-ul nostru vei gasi o folie de protectie ecran pentru dispozitivul tau.

Nokia conecteaza oamenii

Cel mai celebru telefon ce a existat pana acum pe piata a fost fara doar si poate Nokia 3310. Cu totii am avut tendinta la un moment dat de a ii testa rezistenta lovindu-l sau trantindu-l. A rezistat eroic de fiecare data, fiind unul dintre cele mai durabile telefoane. De la succesul acestui telefon, Nokia a mai dezvoltat si alte game, compania atingand in anul 2009 apogeul. Dupa ce a trecut prin cateva procedee de reorganizare, fiind achizitionata de diverse companii, Nokia a revenit in piata, in momentul de fata dezvoltand si vanzand din nou telefoane inteligente.