0312 29.70.45 Luni-Vineri: 8:00 -16:00
 
 
FAVORITE
 
Cos
+
+
+

Sticla securizata si folii de protectie OnePlus 8

FILTRU
apare
AFISATI PE SITE
apare
Numai in stoc
Afiseaza

 

 

Folii de protectie pentru OnePlus 8

OnePlus 8 este unul dintre cele mai populare smartphone-uri care ruleaza sistemul de operare Android. Viteza de rulare impresionanta, precum si designul sau premium reprezinta principalele atuuri ale acestui adevarat flagship-killer. In ceea ce priveste accesoriile compatibile cu noul model OnePlus, in catalogul online etuo.ro vei gasi o gama variata de modele. Si, daca deja ai comandat o husa sau o carcasa, este timpul sa iti indrepti atentia si catre foliile de protectie. Acestea pot fi folosite atat pentru protectia ecranului cat si pentru protejarea celorlalte suprafete sensibile precum camerele si carcasa telefonului.

Folii din sticla, silicon sau plastic

Indiferent de buget si preferinte, iti punem la dispozitie folii de protectie de cea mai buna calitate. Alege o folie din sticla temperata, plastic sau silicon si bucura-te de un ecran impecabil chiar si dupa mult timp de la prima utilizare. Folia are rolul de a proteja sticla si alte suprafete lucioase de posibile zgarieturi si lovituri care pot provoca fisuri sau deteriorari inestetice. Mai mult, folia de protectie va prelua din socurile mecanice la care telefonul poate fi supus pentru a-i proteja functionalitatea si pentru a te ajuta sa iti pastrezi device-ul imaculat chiar si atunci cand nu esti cel mai grijuliu utilizator.

Aplicare in mai putin de 5 minute

Foliile disponibile pentru OnePlus 8 vin insotite de accesorii cu ajutorul carora faci aplicarea ulterioara facila. Cureti ecranul rapid si eficient, iar mai apoi urmezi instructiunile pas-cu-pas de aplicare pe suprafata pe care o doresti - poate fi ecranul, carcasa sau sticla camerelor foto si video. Potrivirea este intuitiva si datorita caracteristicilor foliei, aceasta se va lipi fara probleme pe display. Nu vei experimenta bule de aer inestetice si nu va fi nevoie de repetate incercari pana sa obtii un rezultat cu care sa te mandresti. Descopera foliile de protectie pentru telefonul tau in oferta etuo.ro si bucura-te de cel mai bun raport calitate/pret.