CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Oppo

Filters Collapse
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru gama de telefoane Oppo

Dacă esti in cautarea unei folii de protectie de ecran pentru telefonul Oppo, atunci te afli in locul potrivit. Magazinul nostru online are o gama larga de folii de protectie, care acopera majoritatea telefoanelor disponibile în prezent. O folie universala poate deteriora cel mai adesea dispozitivul tau, asa ca sfatul nostru este sa te asigurari ca folia pe care o vei cumpara se potriveste perfect modelului tau de smartphone.

Alege sa protejezi telefonul cu o folie de sticla securizata sau policarbonat

Ecranul telefonului nostru are intotdeauna nevoie de o atentie sporita, fiind o componenta foarte delicata. Display-ul sau poate fi usor zgariat sau chiar fisurat, lucra ce poate fi remediat doar prin inlocuirea acestuia. O folie buna te poate ajuta sa scapi de acest lucru, deoarece va oferi o protectie suplimentara impotriva daunelor mecanice care pot aparea in timpul utilizarii sale. Prin aceasta, nu vei mai avea nevoie de un serviciu neplacut, folia de sticla temperata ajutand diplay-ul sa ramana intact, fara riscul de zgarieturi sau crapaturi.

Despre Oppo

Guangdong OPPO Mobile Telecommunications, denumita in mod obisnuit OPPO, este o companie chineza de electronice pentru consumatori si comunicatii mobile cu sediul în Dongguan, Guangdong, China. Aceasta este cunoscuta publicului larg pentru smartphone-urile, playerele Blu-ray si alte dispozitive electronice realizate. Oppo este in momentul de fata un important producator de telefoane inteligente. A fost declarat cel mai important brand de smartphone-uri din China in anul 2019 si a fost clasat pe locul 5 la nivel mondial. Compania este o filiala a celor de la BBK Electronics si produce telefoane in seria A, seria Find, seria F, seria N si seria R. Cea mai recenta completare la seria Oppo este adusa de catre smartphone-ul RENO2, ce detine un sistem Android 9.0 si un chipset Snapdragon 855 Plus.