CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Orange

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru gama de telefoane Orange

Tocmai ai achizitionat un telefon Orange si esti incantat de acest lucru? De ce sa nu prelungesti acest moment alegand sa iti protejezi noul tau telefon cu o protectie ecran special creata pentru tipul tau de smartphone? In magazinul nostru online vei gasi cu siguranta ceea ce cauti, pentru ca am urmarit sa avem o gama variata de folii de protectie, bazate pe fiecare model de telefon in parte. In acest fel, folia pe care o alegi nu va acoperi partile importante ale display-ului, cum ar fi camera, difuzorul sau conectorii.

Cat de mult conteaza o folie de protectie buna?

„Mi-am luat telefon nou si vreau sa ma bucur de el asa cum e.” Pare cunoscut acest scenariu? Cei mai multi dintre noi folosim cuvintele acestea pentru a argumenta de ce nu vrem sa folosim o folie protectie telefon. Insa, va spunem sincer, ca aceasta te poate scapa de multe batai de cap suplimentare. Display-ul telefonului se poate zgaria foarte usor, sau chiar fisura intr-o clipa de neatentie. Dar daca ar fi protejat cu o folie din policarbonat sau sticla securizata, atunci toate aceste lucruri nu ar mai trebui sa te ingrijoreze.

Telefoane Orange – cum si cand au aparut

Telefoanele Orange au avut o soarta similara brand-ului Nokia, dispozitivele din aceasta gama fiind atat de unice, incat au chiar un logo diferit fata de cel original. Brand-ul este originar din Anglia si a luat nastere in anul 1993. In 2000, compania a fost achizitionata de catre France Telecom si a fuzionat marcile sale de telefonie mobila mai mici sub denumirea de Orange. Telefoanele care functionează sub marca Orange raman ceea ce sunt: ​​sigla care este la fel de fiabila, dar, in intervalul mediu de pret destinat numelui marcii.