CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Philips

No search results

Folii de protectie potrivite fiecarui tip de telefon Philips

Orice tip de telefon ai detine, suntem convinsi ca in magazinul nostru vei gasi o folie de protectie pe masura acestuia, deoarece dispunem de o gama larga de folii de protectie ecran. Toate produsele sunt fabricate din policarbonat sau sticla securizata, pentru a oferi o protectie ridicata dispozitivului tau. Pentru a te asigura ca folosesti folia corect, am venit in intampinarea ta, adaugand in pagina fiecarui produs in parte descrierea detaliata in ceea ce priveste montarea si utilizarea acestuia.

De ce e buna o protectie pentru telefon?

Stim ca esti o persoana ocupata ce jongleaza toata ziua intre dead-line-uri la birou, intalniri cu prietenii si o viata de familie acasa. De aceea, nu trebuie sa iti mai aglomerezi mintea si cu protectia telefonului tau. Lasa asta in grija noastra, pentru ca ne putem mandri ca dispunem de cea mai variata gama de folii de protectie ecran din policarbonat sau sticla securizata, ce vor proteja in totalitate ecranul telefonului tau. Iar tu vei putea rasufla usurat, stiind ca ti-ai luat de pe cap aceasta grija.

Despre telefoane Philips

Philips este o corporatie multinationala de origine olandeza, ce isi are sediul central in Amsterdam. Ea este una dintre cele mai mari companii de electronice din lume, fiind concentrata in momentul de fata cel mai mult in domeniul sanatatii si al iluminatului. Compania are un istoric lung in spatele sau, fiind fondata in anul 1891 de catre Gerard Philips si Frederik, tatal sau. Si-a inceput parcursul cu fabricarea becurilor, iar in prezent este unul dintre cele mai mari conglomerate electronice din lume. Telefoanele pe care le creeaza se diferentiaza de concurenta prin baterii cu autonomie mare, software de inalta tehnologie si o interfata usor de utilizat.