CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Razer

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru telefoane Razer

Daca esti cautarea unei folii de protectie pentru noul tau telefon Razer, atunci site-ul nostru este alegerea perfecta. Aici vei putea gasi toate tipurile de folii telefoane pentru ca display-ul smartphone-ului tau sa fie in siguranta. Toate produsele noastre mentin un standard inalt de calitate, deoarece marfa pe care am ales sa o comercializam provine doar de la producatori de top. Folia de protectie ecran este realizata exact pentru a se potrivi cu dimensiunile dispozitivului tau, astfel asigurandu-se accesul la toate comenzile si toti conectorii, fara a fi necesara indepartarea acesteia.

De ce este indicata protejarea telefonului cu o folie din sticla securizata?

Protecția de sticla temperata pentru telefoanele mobile Razer le protejeaza de deteriorarea survenita in cazul caderilor, a impacturilor si a altor influente asupra mediului. Prin acest lucru, poti evita si o vizita neplacuta la service, folia din sticla securizata ajutand diplay-ul sa ramana intact, fara riscul de a se crapa. Nici zgarieturile nu vor mai fi o problema, iar eventualele urme de grasime ce apar pe suprafata ecranului vor putea fi curatate mult mai usor de pe o folie de protectie.

Cine este Razer?

Razer este o companie americana din San Diego, California, care s-a remarcat prin producerea de accesorii pentru gameri. Este un brand foarte popular de mouse-uri, tastaturi sau casti in mai multe tari ale lumii. Recent, compania a patruns si in alte industrii, cum ar fi ochelari de realitate virtuala, bratari inteligente si, desigur, telefoane inteligente. Razer este un telefon mobil cu performante uriase si un software foarte bun ce optimizeaza la maxim capacitatile telefonului. Designul este surprinzator de redus, dar atragator. În 2019 insa, au aparut o serie de concurenti, iar noul Razer Phone 2 trebuie sa depuna eforturi mari pentru a justifica un pret mai mare. Razer Phone 2 este scump, mare, extrem de puternic, dar are un public bine definit.