CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Realme

AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru Realme

Ai grija de telefonul tau. Cu o folie de protectie din sticla securizata sau policarbonat, te bucuri de un ecran intact, chiar daca este supus unor provocari neprevazute. Foliile de protectie pentru Realme de la etuo.ro sunt create special pentru fiecare model de smartphone de la acest producator. Ele au un nivel ridicat de durabilitate a sticlei, oferind rezistenta sporita impotriva socurilor mecanice, zgarieturilor, abraziunilor. Astfel folia de protectie previne orice fisura sau crapatura direct pe ecran, chiar si in cazul nefericit in care iti scapa telefonul din mana. Pe suprafata foliei, ai parte de un strat oleofobic, datorita caruia petele, urmele de grasime si amprentele sunt usor de indepartat.

De ce sa ai mai multa grija de telefonul tau

Smartphone-ul este accesoriul pe care il porti cu tine oriunde mergi. Chiar daca te prinde ploaia sau ninsoarea si esti nevoit sa raspunzi la telefon, ai nevoie de o garantie ca telefonul va rezista. Accesoriile de protectie sunt menite sa acoperer intreaga suprafata a ecranului si a carcasei originale a smartphone-ului Realme, ferindu-l de umezeala si alti factori externi. Foliile de la etuo.ro asigura un nivel de protectie ridicat cat si confort sporit in utilizarea functiei touch a ecranului. Au decupaje specifice pentru fiecare model de smartphone Realme, pentru conectori, componente, camera, senzor de amprenta si alte elemente de pe display. Sunt complet transparente, fara sa afecteze experienta de vizionare a continutului de pe display.

Realme, pentru o experienta reala de utilizare a unui smartphone

Marca Realme a fost lansata in 2018 in China si, inca de atunci, a cucerit inimile a milioane de utilizatori din intreaga lume. Specificatiile sale, preturile competitive si calitatea oferita sunt motive care au crescut popularitatea acestui producator. Realme este un sub brand care apartine de Oppo. Alege acum din gama de folii de protectie pentru Realme din catalogul etuo.ro.