Sticla securizata si folii de protectie Samsung

Filters Collapse
Model dispozitiv 172
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie destinate fiecarui tip de telefon

Orice tip de telefon ai detine, in magazinul nostru vei gasi o folie de protectie special creata pentru acesta. Dispunem de o gama larga de folii de protectie ecran, toate produsele fiind fabricate dintr-un material subtire, dar care ofera o protectie ridicata dispozitivului tau. Fiecare produs vine insotit de instructiuni detaliate in ceea ce priveste montarea si utilizarea acestuia, pentru ca tu sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere. Chiar daca ai cel mai nou model de telefon Samsung sau unul mai vechi, te asiguram ca aici vei gasi folia potrivita pentru oricare dintre ele.

De ce am nevoie de o folie de protectie pentru telefon?

Pentru ca esti o persoana ocupata, iar timpul este cea mai pretioasa resursa a ta. De ce sa il pierzi inutil cu vizite la service, cand ai putea sa il valorifici altfel, scapand de eventualele griji prin simpla aplicare a unei folii protectie ecran pe telefonul tau. Astfel, el va fi protejat impotriva eventualelor socuri mecanice, iar pentru tine lucrul acesta va fi doar o grija in minus.

Despre gama de telefoane Samsung

Samsung s-a dezvoltat treptat ca fiind un lider de piata pentru smartphone-urile Android. Compania a fost fondata de Lee Byung-chul in anul 1938 ca o societate comerciala. În urmatoarele trei decenii, grupul s-a diversificat in diferite domenii, inclusiv prelucrarea alimentelor, textile, asigurari, valori mobiliare si vanzari cu amanuntul. Samsung a intrat in industria electronica la sfarsitul anilor '60 si in industria constructiilor navale la mijlocul anilor ’70. Aceste doua mari zone au condus la cresterea sa ulterioara. In fiecare an, compania introduce o noua generatie de Galaxy S si Galaxy Note, ce intruneste cele mai noi inovatii tehnologice. Seriile Galaxy J si Galaxy A sunt proiectate pentru modele mai putin echipate.