Sticla securizata si folii de protectie Sony

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru telefonul tau Sony

Atunci cand alegem sa investim intr-un telefon precum cel din gama Sony, ne dorim ca acesta sa arata ca nou pentru un timp indelungat. Acest lucru poate fi posibil daca alegi ca atunci cand il achizitionezi, sa il protejezi cu o folie de protectie ecran. In magazinul nostru vei putea gasi folii protectie telefoane specifice tipului tau de telefon, pentru a oferi dispozitivului tau cea mai mare siguranta posibila. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti modelul pe care il detii si sa achizitionezi folia potrivita acestuia.

De ce trebuie protejat ecranul telefonului?

Smartphone-urile si tabletele Sony au ecrane excelente, care sunt durabile, insa nu rezista la nesfarsit. Atunci cand il punem in geanta alaturi de chei sau alte obiecte metalice, ecranul telefonului se poate zgaria si prezenta urme de deteriorare iremediabile. In acest caz, singurul lucru ce mai poate fi facut este inlocuirea display-ului. Acum insa, acest lucru poate fi evitat, prin protejarea ecranului cu o folie de sticla securizata sau policarbonat, iar tu vei fi linistit stiind ca telefonul tau este in deplina siguranta.

Mai multe despre gama de telefoane Sony

Sony Mobile Communications Inc. este o companie multinationala de productie de telefoane mobile cu sediul central in Tokyo, Japonia si cu o filiala detinuta integral de Sony Corporation. In anul 2001, Sony a incheiat o asociere de brand cu compania suedeza de telecomunicatii Ericsson, formand impreuna Sony Ericsson. Vanzarile initiale au avut un impact puternic, cu toate astea insa compania a inregistrat pierderi in 2001 și 2002. Din anul 2003, s-a vazut o redresare semnificativa, reusind sa intre pe profit. Sony Ericsson s-a distins cu telefoanele mobile capabile de multimedia, care includeau functii precum camere de luat vederi, lucru ce era total neobisnuit pentru vremea respectiva. In anul 2013, Sony a contribuit la aproximativ doua procente din piata de telefoane mobile, avand aproximativ 37 de milioane de telefoane mobile vandute.