Sticla securizata si folii de protectie TCL

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru telefoane TCL

Protejeaza-ti smartphone-ul la fiecare pas. Ecranul sau este una din cele mai sensibile componente la factori externi, mai ales pentru ca este modul sau de comunicare cu lumea exterioara. Acest ecran de sticla gazduieste atat imaginile cat si tastele, prin urmare este si cea mai importanta componenta. De aceea, nu se pune problema sa iesi in lume cu noul tau telefon TCL fara sa ii aplici o folie de protectie pe ecran. Fie ca optezi pentru un model din sticla securizata sau policarbonat, o folie nano flexibila sau una pentru protectia camerei din spate, ai ajuns in locul potrivit. Asa ca e timpul sa prelungesti durata de viata a dispozitivului si sa ii mentii aspectul impecabil dupa multa vreme de folosire, ca sa arate ca si scos din cutie.

Protectie nelimitata pentru ecranul telefonului TCL

In functie de cat de des si de intens iti vei folosi telefonul, poti alege o folie de protectie pentru TCL care sa corespunda nevoilor tale. Indiferent ce alegere ai face, ea iti va proteja telefonul in fata pericolelor neprevazute precum zgarieturi, crapaturi, urme de amprente sau de grasime pe ecran. Cu o folie de protectie aplicata pe ecran, poti curata usor telefonul si vei avea in fiecare zi un dispozitiv igienizat si cu aspect placut. Foliile pentru TCL sunt foarte subtiri, transparente si mentin imaginile de pe ecran impecabile.

TCL, o marca de renume cu evolutie rapida

Dupa cum stiai deja, daca esti posesorul unui smartphone TCL, acest brand a debutat cu productia de televizoare si ulterior s-a extins si pe sisteme audio, smartphone-uri si alte produse electronice. Americanii de la TCL au vrut sa ofere publicului ceva diferit si au reusit, cu mult accent pe calitate si atentie sporita la detalii. De aceea, pentru un smartphone pe masura, consideram ca meriti o folie de protectie pe masura. Asa ca te invitam sa alegi!