Sticla securizata si folii de protectie UMI

No search results

Protectie ecran pentru telefoane Umi

In magazinul nostru vei putea gasi folii de protectie pentru ecran, pentru majoritatea producatorilor de smartphone-uri, inclusiv Umi. Foliile sunt create pe diverse dimensiuni si forme, pentru a se potrivi perfect tipului de telefon pe care il detii. Fiind destinate special tipului tau de telefon, acestea vor acoperi intreaga suprafata a ecranului, astfel fiind asigurat accesul la camera frontala, difuzor si conectori. Prin acest lucru, nu vei fi nevoit sa scoti telefonul din carcasa sa pentru a conecta castile sau mufa de incarcare.

Cum este protejat display-ul telefonului meu?

In viata de zi cu zi, tindem sa fim adesea neatenti, iar un moment de genul ne poate strica cu totul ziua. Stii ca acum poti evita un astfel de moment? Cu siguranta te vei intreba cum poti face acest lucru. Cu o folie de protectie, display-ul tau va fi in siguranta, protejat de o eventuala spargere accidentala a acestuia. Astfel, tu vei putea economisi timp si bani, pentru ca vei evita o eventuala reparatie costisitoare. O folie din sticla securizata este alegerea cea mai buna atunci cand vrei sa te asiguri ca telefonul tau este cu adevarat in siguranta. Alege sa investesti intr-o folie de calitate, ce iti va aduce un plus de confort in fiecare zi.

Gama de telefoane Umi

Umi este un brand ce imbina perfect designul cu o performanta de top. Ele integreaza cele mai echilibrate componente de hardware ce sunt sustinute de o constructie metalica, impreuna contribuind la un aspect deosebit si solid in acelasi timp. Display-ul acestor telefoane ofera o gama de culori senzationale, ele incorporand un procesor grafic cu un consum redus de energie, creat special de producatorul ARM. Imbinand o tehnologie moderna pentru optimizarea imaginilor, rezultatul final va fi un produs de o calitate superioara, pe un ecran cu totul deosebit.