Sticla securizata si folii de protectie Vodafone

AFISATI PE SITE Collapse

Protectie ecran – siguranta crescuta si confort permanent

Intotdeauna am cautat o metoda prin care sa ne diferentiem fata de competitorii nostri, de aceea am investit permanent in calitatea produselor pe care le oferim. Am ales sa colaboram doar cu producatori ce mentin un standard ridicat al acesteia, pentru a ne asigura ca tu beneficiezi de cele mai bune produse. Comercializam o gama larga de folii protectie telefoane, destinate fiecarui tip de telefon in parte. Astfel, dispozitivul tau va fi protejat in totalitate de praf, lovituri accidentale sau zgarieturi. Designul fiecarei folii de protectie este realizat exclusiv pentru modelul tau de telefon, prin acest lucru reusind sa mentina ecranul smartphone-ului curat si etans.

Preturi competitive pentru o calitate exceptionala

Cea mai mare intrebare atunci cand achizitionam folii de protectie a ecranului, este daca display-ul este afectat in utilizare. Fie ca alegem sa folosim o protectie din sticla securizata sau una din policarbonat, fiecare dintre ele ii va asigura display-ului tau aceeasi functionalitate, fara sa fie sub nici o forma afectat sau incetinit in utilizarea sa. Multi utilizatori opteaza pentru protectii din plastic, considerand probabil ca acestea sunt mai ieftine si mai putin rigide decat cele din sticla. Din pacate, desi sunt mai ieftine, acestea isi reflecta calitatea in pret, fiind usor de zgariat si mai putin rezistente. De aceea, iti recomandam sa investesti intr-o folie de calitate, pentru a te bucura mult mai mult timp de aceasta.

Despre gama de telefoane Vodafone

Vodafone este un operator de telefonie mobila global, din Marea Britanie, ce opereaza in 28 de tari si deserveste peste 165 milioane de clienti din intreaga lume. Pe langa serviciile mobile pe care le ofera, Vodafone a investit si in zona de smartphone-uri operate sub propria sa eticheta privata. Dispozitivele Vodafone sunt proiectate sa functioneze perfect cu serviciile aceluiasi brand, astfel încat clientii sa poata fi siguri ca dispozitivele lor accepta tot ceea ce acest operator de telefonie mobila are de oferit.