Sticla securizata si folii de protectie Wiko

AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru smartphone-urile Wiko

Cu totii ne dorim ca display-ul telefonului nostru sa ramana intact pentru un timp cat mai indelungat, de aceea o folie telefon este o alegere perfecta pentru mentinerea lui. Aici la etuo.ro oferim o gama larga de folii de protectie, din policarbonat sau sticla securizata, ce se potrivesc oricarui tip de telefon existent. Trebuie doar sa cauti modelul pe care il detii si sa il achizitionezi. Odata cu folia, vei primi si instructiuni detaliate in privinta montarii si utilizarii acesteia, iar tu vei putea sa te bucuri cat mai mult timp de dispozitivul tau.

Este o folie de protectie chiar atat de importanta?

Tehnologia de productie a smartphone-urilor este in permanenta dezvoltare, beneficiind de o inovatie constanta in ceea ce priveste utilizarea materialelor. Cu toate acestea, ecranul ramane inca o parte vulnerabila a telefonului, ce necesita o grija suplimentara. Inlocuirea acestuia poate costa destul de mult ca investitie de timp si bani, de aceea, sfatul nostru este sa investesti intr-o folie de protectie ce te va proteja inclusiv pe tine de aceste mici neplaceri. O folie adecvata tipului tau de telefon va asigura o protectie sporita, fara sa stirbeasca vreo secunda utilitatea sa.

Cine este Wiko?

Wiko este o filiala franceza infiintata de compania chineza Tinno Mobile pentru a vinde smartphone-urile fabricate din China. Compania a luat nastere in februarie 2011 la initiativa omului de afaceri francez Laurent Dahan. Sediul central al acesteia, echipele de proiectare si marketing au sediul in Marsilia. Wiko a livrat 2,6 milioane de dispozitive in general in anul 2013, in mare parte acestea fiind smartphone-uri Android dual-SIM. In acel an, a vandut 1,7 milioane de smartphone-uri in Franta, ceea ce reprezinta aproximativ 7% din piata franceza si a fost a doua cea mai mare firma de smartphone-uri din tara care a vandut din tara. Din anul 2014, compania a reusit sa patrunda si pe piata britanica.