CHRISTMAS SALE reduceri de până la -50% | Vezi mai mult »

Sticla securizata si folii de protectie Xiaomi

Filters Collapse
Modelul dispozitivului 140
×
AFISATI PE SITE Collapse
AFISATI PE SITE Collapse

Folii de protectie pentru gama de telefoane Xiaomi

In ultima perioada, Xiaomi este un brand ce a ajuns sa fie preferat de cati mai multi oameni. Fiind un telefon versatil si aliniat celor mai noi cerinte in domeniu, acesta a ajuns treptat sa fie in topul preferintelor clientilor. Daca si tu esti unul dintre aceia care a facut aceasta miscare, iar acum ii cauti o folie de protectie ecran, atunci esti in locul potrivit. In magazinul nostru online comercializam o gama diversificata de folii protectie telefoane, realizate special pentru modelul tau in particular.

Sticla securizata sau policarbonat?

Oricare ar fi alegerea ta, te asiguram ca simplul fapt de a te decide sa investesti intr-o folie de protectie este cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru siguranta telefonului tau. Daca iti doresti ca acesta sa ramana impecabil o perioada indelungata, fara zgarieturi sau fisuri, atunci tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca il protejezi cu o folie pe masura sa. Fiind special create pentru fiecare tip de telefon in parte, foliile de protectie vor acoperi integral suprafata display-ului, fara insa a obtura elemente importante precum difuzorul, camera selfie sau conectorii.

Cine este marca Xiaomi

Xiaomi (pronunțat: Chaumi) este o adevarata poveste chineza de succes: fondata in anul 2010, compania a lansat primul smartphone in 2011. A avut un urcus fulminant, reusind ca in trei ani, sa domine cea mai mare parte a pietei interne chineze, devenind in 2018 al patrulea cel mai mare producator de telefoane mobile mondial. Dintre celelalte marci chineze, doar Huawei ar putea depasi aceasta performanta. Xiaomi isi datoreaza succesul prin calitate, preturi excelente, o varietate de oferte si, bineinteles, sistemul firmware Android MIUI, ce are propria sa interfata de utilizator si optimizare personalizata. Compania s-a detasat de restul concurentilor prin strategia sa de a mentine preturile scazute.